Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ja zawsze na gieblowej odcinie w chuj chrapałem i miałem bezdech. Kilka sekund nie oddychałem a potem brałem długi głeboki wdech - Z relacji świadków
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Więc czy jak zarzucę to na nockę to rano będę funkcjonować? To dość ważne :)
Czy GBL powinno zamarznąć w zamrażalce? Bo wyżej czytam że to jakiś test? Jak najlepiej sobie zapodać.. Widziałem na głównej wątek ale 350 stron ehh
31 maja 2021Bekilinker pisze: Czy myślicie, że baclofen da mi namiastkę GBLowego libido? Warto w ogóle iść w tę stronę? Baclo > BDO?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.