Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 662 / 39 / 0
Zjadłem całe resztę 600 na raz i dorzuciłem teraz 75mg.
Łakomczuszek że mnie xd
  • 5379 / 986 / 0
No troszkę. Miłej fazki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 311 / 54 / 0
Mnie ostatnio dojebała po takiej dawce dysocjacja i wizuale że deks się chowa. Ale to była chyba trzecia już wrzuta, plus fenibuty i aniracetamy w ciągu dnia. Wizje wszystkimi zmysłami.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 112 / 0
06 czerwca 2021Swiezzy pisze:
Łakomczuszek że mnie xd
Nie miałeś przerwy robić? :)

Ja 900 i nic nie czuję. Witamina P jest bardzo kapryśna.
  • 662 / 39 / 0
06 czerwca 2021nicki pisze:
06 czerwca 2021Swiezzy pisze:
Łakomczuszek że mnie xd
Nie miałeś przerwy robić? :)

Ja 900 i nic nie czuję. Witamina P jest bardzo kapryśna.

Hahha ahahahah, miałem przerwę robić, ale ten blister tak ładnie patrzył na mnie, żeby go dokończyć. Normalnie ślinka ciekła... Z nudów. Wjebałem 675mg + dwa piwka i jest konkret odlot hehe.
Teraz przerwa pierdole, muszę zbic tolerke bo 675mg mocno działa, jeszcze z browarami. Na 4 piętro jak wychodziłem to nie zle obijanie było o ściany XD Pregabalina to jest piękny lek, a może narkotyk.
Ale jest wesoło heh.
Nie wiadomo kiedy wykupie ostatnia paczke, ale oby nie za szybko.
  • 1670 / 306 / 0
Widzę, że pregabaliniarstwo ma się dobrze... hrrr tfuuu %-D
A tak na serio, trzymanie się niskich dawek u mnie się sprawdza idealnie. Wyznałem grzechy nadużywania Pregabogu i teraz doznaję łaski fazy idealnej. Przebacz Panie pregabaliniarzom, gdyż nie wiedzą, co czynią. AMEN. %-D %-D :korposzczur:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 2117 / 351 / 0
Poniżej 600 rekreacja pregaby to szajs, dla osób które biorą lek od jakiegoś czasu. Ewentualnie placebo %-D Jak nie ma nic innego %-D

Ja dziś 0 pregabaliny polecę sobie dziś i jutro na klonie za 3 dni znowu wracam na 300. Może lekko podbije wydajność tej dawki.
like the others before you
one by one we will take you
  • 1670 / 306 / 0
Widzisz grzeszniku - nie wierzysz. Kiedy byłem zagubioną owieczką, to waliłem 1500 mg i tylko prądy przechodziły przez ciało. A teraz będąc na 75 mg/dzień, to jak przywalę 225 mg to czuję się bosko. Takie charakterystyczne poczucie energii w klatce piersiowej, trudno mi to opisać. Jasne, mogę wjebać więcej, ale po co? Po co mam sfazowany na mieście wyglądać, jakbym dopiero co był granatem od pługa oderwany %-D Im większa dawka, tym więcej uboków, tym większa tolerka. Szkoda substancji i pieniędzy.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 5379 / 986 / 0
Sinner Nadal.
Mecz dnia.
Tak jak Tracz czytane od tyłu to - CZART
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 662 / 39 / 0
Wybrałem się na szczepienie 60km do Wadowic XD zajebałem przed szczepieniem 300mg pregi, i 10 minut po szczepieniu 600mg. Obym wrócił na to forum HAHA. Zastanawiam się jeszcze nad 450mg kodeiny. Ale chyba odpuszczę, pytałem i odradzali. Psychopads :3
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.