Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Anyway - to był fajny wyskok. Dobrze wiedziec że feta nawet nie pierwszej klasy działa na mnie mimo ciągu na klonie - 2/3 na dobe i super że zadziałała z opiatem. Miałem też oksykodon ale z nim bałem się juz mieszać a poza tym nie chciałem psuć tej pięknej fazy jaką on daje sam z siebie ;) - Dzisiaj poszedł wlasnie ;) A feta ?? tak jak pisałem to był raczej wyskok okazjonalny. Na pewno kiedys to powtórzę w tej samej kombinacji ale to gdzies za miesiąc najszybciej
24 maja 2021Wrzos34 pisze: Czy to normalne że po zjedzeniu 1g nie na raz oczywiście, zasnąłem dopiero 30h od wzięcia ostatniej kreski, i to tylko na 3 godziny.Przed braniem nie spałem, łącznie nie spałem 60h udało mi się zasnąć na te 3godziny.
Tak to jest jak się nie brało x lat i się ludzi zaczepia na ulicy o pomoc prosi, potem się robią pseudo kumple i żerują kurwy jak czują że masz kasę, tylko nie pomyślą debile że jedna wyjebka i tracą stałego klienta, który wali często i często by kupował, to jest kretynizm do potęgi
Biorę 8 gietów i zastanawiam się czy 10 nie wziąść doradźcie, wład będzie super w końcu przyjaciółka, która ma chłopaka dilera mnie nie wyrucha odnowiłem znajomości jest zajebiście, nie zastanawialbym się ale mieszkam w Niemczech i ceny są kosmiczne i niema niestety jak u nas pakietów na białe i ze względu na covid ceny są wyższe
Aha w razie czego, bo mam tachykardię od fety właśnie i biorę beta-blokery, nie wolno mieszać beta-blokerów są z fetą prawda? Więc w razie czego mam xanax i mleko jak będzie za mocno
25 maja 2021Politoksymann pisze: A ja dawno futra nie jadłem, ciągle ta pasta jebana chodziła albo skurwysyny sprzedawali kofeinę z czymś tam, raz kupiłem fukę i się dziwiłem 0,7 grama na 3 zjedliśmy i trzymała 18 h mówię kurfa co to za dobry materiał a to był chyba hexen...
Tak to jest jak się nie brało x lat i się ludzi zaczepia na ulicy o pomoc prosi, potem się robią pseudo kumple i żerują kurwy jak czują że masz kasę, tylko nie pomyślą debile że jedna wyjebka i tracą stałego klienta, który wali często i często by kupował, to jest kretynizm do potęgi
Biorę 8 gietów i zastanawiam się czy 10 nie wziąść doradźcie, wład będzie super w końcu przyjaciółka, która ma chłopaka dilera mnie nie wyrucha odnowiłem znajomości jest zajebiście, nie zastanawialbym się ale mieszkam w Niemczech i ceny są kosmiczne i niema niestety jak u nas pakietów na białe i ze względu na covid ceny są wyższe
Aha w razie czego, bo mam tachykardię od fety właśnie i biorę beta-blokery, nie wolno mieszać beta-blokerów są z fetą prawda? Więc w razie czego mam xanax i mleko jak będzie za mocno![]()
Tak jak schodzi feta, jesteś podatny na zimno, pamiętam jak jak na 18 u kumpla waliłem kreska za kreską, ale alkoholu nie pilem była zima, było chyba 0 stopni a ja miałem kurtkę jak na mrozy -20 i byłem ciepło ubrany jak wracaliśmy z klubu to jeszcze mnie trzymało i nie czułem zimna, wręcz było mi ciepło, dopiero jak feta zeszła to poczułem zimno na dworzu o, ktorym nie zapomnę do dzisiaj, każdy przechodzony metr był męczarnią z zimna i ciągle mnie przechodziły ciary z zimna już nie te przyjemne co są po prądzie, na klatke musiałem wejść (nie moje miasto byłem po przeprowadzce) i na klatce przesiedziałem mega zdołowany przez zwałę, ale chociaż ciepło było, minęło kilkanaście godzin, zwał w końcu minął wyszedłem wracać do domu pociągiem i już było ok.
Ja to wspominam jak byłem na wygnaniu i miałem futro 4 dni się chodziło naszuranym po mieście w dzień i w nocy a 4 dnia jak sie materiał skończył i dopadł zwaluch to stopy mnie tak nawalały były tak pozacierane że przez tydzien, je odczuwałem będać w domu wypoczywając.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.