Brałem po 150 mg 3 razy, 0 działania na mnie - nic nie czułem.
Brałem też tramadol - ciąg 1 miesiąc ok 500/600mg/dzień, ale po padaczce(3,2g na raz) skończyła się moja przygoda z Tramalem. Czyli receptory chyba wyrobione.
Dodam: 172cm, 42kg, 19 lat.
Pytania:
-Ile zarzucić Thiocodinu przy mojej masie ciała?
-Nie dostanę znów padaczki?
-Nie zerzygam po takiej dawce sulfogwajakolu?
Swoja droga zauwazylem, ze w kodzie czuje wejscie jakies 20min potem tak jakby nic, i wlasciwa faza czyli ciepelko i milusio wlacza sie dopiero jak zjem cos porzadnego po godzinie od wziecia
-Nie, tramadol w większych dawkach zwiększa ryzyko padaczki ale przy kodzie to nie występuje.
-Może się zdarzyć bo żołądek dostaje po dupie trochę, aczkolwiek myślę że nie.
PS: Z wyrabianiem receptorów to mit ;)
Drugie pytanie: ile czasu to działa?
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
27 maja 2021Kuks pisze: Siema, planuję kupić Thiocodin - tylko i wyłącznie, nie mam jak zrobić ekstrakcji.
Brałem po 150 mg 3 razy, 0 działania na mnie - nic nie czułem.
Brałem też tramadol - ciąg 1 miesiąc ok 500/600mg/dzień, ale po padaczce(3,2g na raz) skończyła się moja przygoda z Tramalem. Czyli receptory chyba wyrobione.
Dodam: 172cm, 42kg, 19 lat.
Pytania:
-Ile zarzucić Thiocodinu przy mojej masie ciała?
-Nie dostanę znów padaczki?
-Nie zerzygam po takiej dawce sulfogwajakolu?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.