Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 9504 / 1868 / 2
23 maja 2021LiquidStranger pisze:
22 maja 2021Stteetart pisze:
No jak jesz mniej i tyjesz to albo masz zjebane hormony albo podjadasz.
Co go ginekomastii to prędzej masz lipomastie
Jednym z ubokow pręgi jest osłabienie pamięci.
No właśnie, a prolaktyna w dużym stopniu wpływa na tycie

Dobrze że mam lipomastię, ulżyło mi %-D
No i wracamy do punktu w którym znów pytań czy badales sobie PRL ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1882 / 203 / 0
Nie, i nie zamierzam. Odstawię GABAergiki, regularna siłownia, obetnę kalorie, do tego suplementacja Castagnusem

I będzie ok
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 358 / 73 / 0
LiquidStranger "Ogólnie póki co nie jest ona dla mnie, uzależnienie od giebla i niemal równocześnie od Baclo dało o sobie znać. " Nie wiem jak można ładować w siebie taki syf jak płyn do felg. Moja głowa tego nie pojmuje. Na detoxach na których byłam poznałam dwie osoby (parę), która była uzależniona od giebla i opio. Cały czas waliły gebelsa na detoxie, były fizycznie wyniszczone, jak trupy, jej gniła noga, on przy ataku padaczki odgryzł sobie kawałek dolnej wargi. Straszny nałóg. Chociaż jak M się napiła to potrafiła odjebać zajebisty makijaż sobie i mnie mimo, że stała i mimowolnie leciała do tyłu. No, ale generalnie po gieblu to całkowita degeneracja człowieka. Nie wiem na jakim etapie picia tego syfu jesteś, ale oni byli już na etapie wstrzykiwania sobie tego. Oczywiście detox nic nie przyniósł - ją wyjebali za "bycie wszędzie", a on niby "skończył detox" i planował ośrodek, w którym konrynuowałby ćpanie.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 398 / 28 / 0
@zolpi gbl to rozpuszczalnik, a wódkę jak piją to do pomyślenia? Spirytus z soczkiem ;) (czysty jest ochydny jak i giebel :)) , po dobrej obróbce to i piwo da się zrobić czy wino, a nawet szampana z bombelkami ;) Jak by zalegalizować gbl, przestać go tak demonizować, wprowadzić do regularnej sprzedaży to znaleźli by się fachowcy co by ładnie i giebla upakowali w odpowiedniem bezpiecznym stężeniu co by wybornie pachniał i smakował. Działanie ma bardzo przyjemne i przy posiadaniu jakiejkolwiek samokontroli wcale nie uzależniający (tak wiem jest uzależniający, ale nie bardziej jak piwo wg mnie...a są ludzie co i od tego trunku popadli...)
  • 358 / 73 / 0
Dlatego alkoholem gardzę. Nie piję od 18 roku życia czyli od czasu osiemnastek, to będzie 5 lat. Dlaczego? Bo to dla mnie syf, śmierdzi, czuję jak wypala moje wnętrzności. Poniekąd pewnie też dlatego, że jestem DDA.
Nie napiłam się w życiu zbyt dużo, choć miałam okres, że lubiłam sobie jebnąć z chłopakiem małpkę soplicy do THC. Podobny mam stosunek do papierosów - wiem, może to hipokryzja z mojej strony, ale uważam, że to głupi i niepotrzebny nałóg (paliłam 2 lata i rzuciłam od ręki), ale w moim przypadku to było raczej na 100% spowodowane ćpaniem opio, wzięłam opio - wymiotowałam po samym dymie papierosowym.
Także w moim przypadku ładne ubranie też nie zachęca. Mam to szczęście, że moje ćpanie jest "czyste" bo morfinę i oksykodon walę z ampułek, nie zapycham żył wypełniaczami. Uważam, że lepiej huknąć dożylnie ampułkę niż łykać tabletki. Tutaj też jest pewna sprzeczność, bo w tramca jestem wjebana i gryzę tablety co rano, podobnie z benzo (choć też staram się załatwiać w ampułkach), pregabą, kwetą.
No sama nie wiem, takie mam w sobie sprzeczności co do substancji chemicznych. Rzygam na alkohol i papierosy, a hukam w żyłę.

Przepraszam za offtop.
  • 3205 / 176 / 0
Ile płacicie za pregę? Chcę wiedzieć,czy przepłacam.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 358 / 73 / 0
Mnie wypisuje rodzinny za 56kapsułek 150mg jakoś 30zł z groszami. Czasami pozyskuję inną drogą taniej.
  • 311 / 54 / 0
19zł za 56 kaps 75mg.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
24 maja 2021Limitbreaker pisze:
Ile płacicie za pregę? Chcę wiedzieć,czy przepłacam.
Najtańszy preparat jaki kupiłem to był "Tabagine" 56x150mg. 19,50zł.
  • 27 / 5 / 0
Mam pytanie, czym różni się pregabalina mylan od mylan pharma? Tylko nazwą czy jest coś jeszcze?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.