ODPOWIEDZ
  • 3276 / 933 / 5
Może bardzo osłabić i opóźnić działanie. Jakiś czas temu prawie 2h czekaliśmy na wjazd (po jedzeniu wrzuciliśmy) i dopiero po dorzutce faktycznie zrobiło się fajnie. Tak to o kant dupy.
Wejście MDMA nie u każdego jest przyjemne, zwłaszcza za pierwszym razem kiedy nie wiesz czego się spodziewać.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 1768 / 599 / 0
To duża dawka, naprawdę. Przy założeniach, że to było czyste MDMA, tym bardziej. Piguły które kretyni nam wciskają jako 300 mg to zazwyczaj nie więcej niż 80 mg + do tego inne substancje albo w ogóle nie ma tej pożądanej
  • 159 / 30 / 0
@TymekDymek źródło tej rewelacji?
  • 1768 / 599 / 0
Jakiekolwiek badania, czy zawartości substancji w pigułach, czy też badania dot. terapeutycznego zastosowania MDMA, co ludzie czują po jakich dawkach. Albo nawet i sławne Rollsafe. Mnóstwo źródeł, nawet w PubMeda wpisz.

Tak samo z amfetaminą, której w Polsce jest 10-30% w ulicznej. Dwie tabletki na receptę 25mg amfetaminy robią mocniej niż 500mg ulicznej.

Czyste MDMA które kupujemy też za bardzo czyste nie jest. Zresztą temat był z darknetu, więc mógł być od jakiegoś chemika amatora, a nie jak chrzczony po stokroć kryształ który kupujemy na ulicy, si? Jasno więc widać, że ten ktoś walnął mniej więcej 120 mg czystego MDMA i to było zaskoczenie.
  • 365 / 62 / 0
@Tymekdymek
Podeślij te linki.
Porównujesz fetę z pigułami? %-D amfetaminę, która jest wymieszana w każdych rękach przez które przechodzi, z pigułami które praktycznie zostają takie same od produkcji? %-D
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 262 / 0
21 maja 2021TymekDymek pisze:
Piguły które kretyni nam wciskają jako 300 mg to zazwyczaj nie więcej niż 80 mg
Współczuje dojścia %-D
Pooglądaj sobie tabelki z badań na drugsdata[kropka]org. W momencie w którym pisze ten post, pierwsze cztery piguły przebadane w maju 2021 mają w sobie od 127 mg do 241 mg. Któraś z kolei dopiero, na dole, zawiera jedynie 11 mg MDMA i główną substancją którą w niej wykryto jest feta. Zresztą często w ostatnim czasie widać jakieś ostrzeżenia przed mocnymi pigułami właśnie od 250-300 w górę, albo newsy że ktoś się od takich przekręcił. Poszukaj lepszego dostawcy, poważnie.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 159 / 30 / 0
@TymekDymek no np. druga data, zaznaczasz sold as extasy i MDMA with nothing else a potem to samo tylko MDMA with something else i sobie porównaj. Co do samej Polski to widziałem kiedyś taki referat z danymi policyjnymi, były tam skonfiskowane piguły z całego kraju z 2019 i po zbadaniu okazało się, że średnia zawartość MDMA mieściła się w przedziale 85-165mg (jakoś tak, już nie pamiętam) i tylko w jednej pigule było coś oprócz MDMA - kofeina.
https://problemykryminalistyki.pl/pliki ... zialek.pdf
  • 1455 / 598 / 0
Ogolne tendencje sa takie , ze piguly sa coraz mocniejsze (dokument mowil o UK specyficznie ale przypuszczam , ze to jest ogolny trend tak samo jak zwiekszenie %THC w ziole przez ostatnie 60 lat).

Jak dla mnie to jeszcze jeden powod by wybierac krysztal bo wtedy zawsze odmierzasz tyle ile potrzebujesz . Nie jestem nowcjuszem ale mimo wszystko wolalbym sie nie naciac na 300mg :extasy:
A tak matematyka jest tu bardzo prosta , usredniam czystosc na poziomie ~ 80% i z tego obliczam jaka dawke chce np. 0.8x = 150mg
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3 / / 0
spotkaliście się z czymś takim żeby po MDMA trzęsło zimno bez względu na dawki?
  • 383 / 55 / 0
@nomercydop Brałem kilkanaście razy - różne tabsy i ani razu nie miałem takiego problemu - jak były trefne to co najwyżej faza krócej trzymała.

Problem co opisujesz miałem natomiast po 2C-B - do tego naprzemiennie miałem "wykrzywianie twarzy" oraz czułem żołądek/jelita. Jednak poczucie zimna wkur.... niesamowicie.

Oprócz tego miałeś jakie efekty? Wizualia? Empatia? Coś innego?
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.