Wejście MDMA nie u każdego jest przyjemne, zwłaszcza za pierwszym razem kiedy nie wiesz czego się spodziewać.
Podziel się posiłkiem, chamie
Tak samo z amfetaminą, której w Polsce jest 10-30% w ulicznej. Dwie tabletki na receptę 25mg amfetaminy robią mocniej niż 500mg ulicznej.
Czyste MDMA które kupujemy też za bardzo czyste nie jest. Zresztą temat był z darknetu, więc mógł być od jakiegoś chemika amatora, a nie jak chrzczony po stokroć kryształ który kupujemy na ulicy, si? Jasno więc widać, że ten ktoś walnął mniej więcej 120 mg czystego MDMA i to było zaskoczenie.
Podeślij te linki.
Porównujesz fetę z pigułami?
21 maja 2021TymekDymek pisze: Piguły które kretyni nam wciskają jako 300 mg to zazwyczaj nie więcej niż 80 mg
Pooglądaj sobie tabelki z badań na drugsdata[kropka]org. W momencie w którym pisze ten post, pierwsze cztery piguły przebadane w maju 2021 mają w sobie od 127 mg do 241 mg. Któraś z kolei dopiero, na dole, zawiera jedynie 11 mg MDMA i główną substancją którą w niej wykryto jest feta. Zresztą często w ostatnim czasie widać jakieś ostrzeżenia przed mocnymi pigułami właśnie od 250-300 w górę, albo newsy że ktoś się od takich przekręcił. Poszukaj lepszego dostawcy, poważnie.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
https://problemykryminalistyki.pl/pliki ... zialek.pdf
Jak dla mnie to jeszcze jeden powod by wybierac krysztal bo wtedy zawsze odmierzasz tyle ile potrzebujesz . Nie jestem nowcjuszem ale mimo wszystko wolalbym sie nie naciac na 300mg
A tak matematyka jest tu bardzo prosta , usredniam czystosc na poziomie ~ 80% i z tego obliczam jaka dawke chce np. 0.8x = 150mg
Problem co opisujesz miałem natomiast po 2C-B - do tego naprzemiennie miałem "wykrzywianie twarzy" oraz czułem żołądek/jelita. Jednak poczucie zimna wkur.... niesamowicie.
Oprócz tego miałeś jakie efekty? Wizualia? Empatia? Coś innego?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.