Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Dzisisj zarzuciłem w celach eksperymentalnych 1600mg
Przekrwione źrenice obraz mi się zamazuje jak to po pregabie itd
Nie polecam takich dawek duża kardiotoksyczność próg drgawkowy mam tak obniżony ze aż prawie epilepsji dostałam i mam tiki. Nie zauważyłem żadnych innych efektów względem dawki normalnej
U mnie 75-0-75 przeciwlękowo, dziś w ramach eksperymentu 675 efekty cóż, jakieś tam(gdzie pierwszego dnia po 75mg miałem OEVy w ciemnym pomieszczeniu) to nie pierwszy mój taki eksperyment, w styczniu po trzech dniach używania doszedłem do jakichś 2gram, tolerka była już taka, ze poczułem to słabiej niż pierwszego dnia kilkaset mg. Ogólnie słabo reaguje na modulatora GABA, Fenibut tez mnie nie zadowala, chociaż działa , to chyba skutki nadużywania alko.
Interesuje mnie ta rzekoma kardiotoksyczność pregi, czym się objawia, co po sobie zaistania, konkretnie.
@london5
Stały bywalec jesteś, dobrze że żyjesz, ale to nie Twój dział. Chyba ze coś się zmieniło przez lata.
21 maja 2021IamYourFather pisze: Pominąłeś tylko szczegół, pewnie nie domyśliłeś się nawet, że użyłem szukajki przynajmniej kardiotoksyczność wpisałem. Sprawdź jak nie wierzysz ;) I dasz radę następnym razem, schemat jest prostu :szukaj ==>opcja 1 znajdujesz odpowiedź ==>nr 2 nie i pytasz. Wierzę w ciebie, dasz radę.
Bo o to pytałem między innymi.
Chuj tam, naprawdę nie chce mieć się spierać.
A ludzi widzę chętni i gotowi na eksperymenty, nagle dawki razy XX. To nawet ja już po ponad pół roku zażywania nie wchodzę w takie dawki, już bez przesady, to nie są żarty!
Co do pytania- tak, dlatego właśnie o to nie pytałem. Ponieważ 100 x w wątku było wspominane, że na nery to siada ostro. Wystarczy odrobina obserwacji reakcji swojego ciała- po dużych dawkach pregabaliny sikam z włączonym kranem średnio chyba 10-15 minut o ile w ogóle się nie wkurwię i wracam z WC nieodlany, wkurzony
Ja już nie przekraczam 600 mg były czasy, że 2g na raz (ze 2 takie akcje), gdy w Święta z rodzinką tolerancję wystrzeliłem na orbitę Księżyca. A to gówno tak ryje flaki, że 600 będzie od jutra, bo miałem 4 dni ciągu na benzo (rekreacyjnie głównie) i wiem że tyle potrzebuje. Po jakiś 2-3 dnia obcinam dawkę do 450 na jakiś dłuższy czas potem 300 rano przez też dłużej w końcu chciałbym funkcjonować bez tego, jak moja wenlaflaksyna w combo z miansą się rozkręcą na pełnej p_ździe, przejdę na 150 (1-0-0 każde dawki tak robie) a jak leki mnie nastawią (i terapia), to chcę to odstawić.
21 maja 2021IamYourFather pisze: No ciężko już coś kontynuować, gdy nie posiada się argumentów.
21 maja 2021IamYourFather pisze: Co do pytania- tak, dlatego właśnie o to nie pytałem. Ponieważ 100 x w wątku było wspominane, że na nery to siada ostro. Wystarczy odrobina obserwacji reakcji swojego ciała- po dużych dawkach pregabaliny sikam z włączonym kranem średnio chyba 10-15 minut o ile w ogóle się nie wkurwię i wracam z WC nieodlany, wkurzony![]()
Mnie interesują konkrety, jak się komuś nie chce pomóc to trudno, rzeczywiście poszukam sobie sam.
Pozdrawiam z serca serdecznie
21 maja 2021IamYourFather pisze: Co do pytania- tak, dlatego właśnie o to nie pytałem. Ponieważ 100 x w wątku było wspominane, że na nery to siada ostro. Wystarczy odrobina obserwacji reakcji swojego ciała- po dużych dawkach pregabaliny sikam z włączonym kranem średnio chyba 10-15 minut o ile w ogóle się nie wkurwię i wracam z WC nieodlany, wkurzony![]()
^ znowu zabłysnałeś, bo nie pytałem o toksyczność na nerki a serce. Kardiotoksyczność to negatywny wpływ na serce nie na nerki
Abstrahując, dziś 300 pregi 30 baklo 2 klony 2 alpry świętuję pewien sukcesik a bez substancji bym nic nie świętował, bo ogólnie czuje się chujowo. Ciekawe jak prega z baklo i benzo się pomixują liczę na przyjemny dzionek.
Jadę do biedry na zakupsy.
Tak, obciąża. Mocno obciążą.
Czy jest kardiotoksyczna? (Oczywiście, że nie wiem co może oznaczać "kardio". Kardiologia? Sądziłem, że to nerkologia!)
Tak, jest kardiotoksyczna. Bardzo. Tak jest napisane w tym guide.
Masz swoje odpowiedzi.
I znów dałem się wciągnąć w internetowe przepychanki, ale dlaczego nie?
Ciekawi mnie połączenie dzisiejszych środków z 300 mg pregabaliny bo baklo to bardzo (30) klon też (2) i trochę też alpra (2) rozluźniają mięśnie. Trzeba uważać na urazy, ja mam np. problemy z więzadłem krzyżowym nie chciałbym skończyć na OIOMie ze strzykawką w kolanie. Ostatnio skurwiel 10 razy się wkłuć nie mógł a tak potężnej strzykawy to na oczy nie widziałem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/sekwojapark.jpg)
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego
W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/takeshi_niinami.jpg)
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne
Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć
W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.