@Demis Trochę jak pijana chodzę, kręci mi się w głowie, ale jak siedzę to chillout :) Do tego 2g Tramalu 1g tabsy i 1g krople, które szybko weszły. Nie tak bywało się naćpanym
Wypisała mi 200 mg trampka przez 24 / h.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Czy jak zapodam 1/3 standardowej swojej dawki albo 1/4 z rana -około 8-mej, to kiedy mnie benzo-niedojebanie chwyci mocniej?
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
alpra przyjemniejsza w działaniu ale klon bardziej narkotyczny, czujesz się jak z waty. Można wręcz stwierdzić, że alpra to lek a klon to takie trochę ćpańsko. Ale tak samo uzależniają
29 lipca 2018STR88 pisze: MIDAS TO JEST KRÓL BENZO JAK LEW JEST KRÓL DŻUNGLI
btw. mógłby ktoś podrzucić linka do takiej tabelki z charakterystyką porównawczą benzodiazepin tj przykładowo zawierała x mg klona = x mg alpry itd. Pamiętam, parę lat temu się na nią tu gdzieś natknąłem.
Odstawiłem praktycznie całkowicie alkohol więc pewnie stąd nagle większe zużycie benzo. Przynajmniej wenla mi się rozkręca, to łatwiej z benzo sobie zejdę, jeszcze na pregabalinie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.