Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 1586 / 0
ja robilam sobie kiedys test to mi wyszlo po prostu benzo, bez szczegolow jakie.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 35 / 0
ja miałem robiony policyjny narkotest na ślinę jakoś 2-3 godziny po zażyciu 0,25 alpry i nic nie wyszło
  • 1545 / 1586 / 0
16 kwietnia 2019Psychopatycznymisiu pisze:
Czy ktoś wie ile dni potrzeba, żeby benzo nie wyszło w krwi? Jestem w ciągu od kliku lat, jem kilka mg dziennie.
ciezka sprawa, 10 dni to na bank musialbys poczekac, o ile nie dluzej...
tylko dostaniesz w tym czasie mocnego skreta.
bledne kolo, kolego :niewiem:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Jak to możliwe, mam test z mylab na benzo, alpra wychodzi zawsze a klon mi jeszcze nigdy nie wyszedł jak brałam go solo. Przypadek, rozcieńczony mocz czy to możliwe że mam farta i te testy akurat klona nie wykrywaja?
  • 100 / 35 / 2
Ja dziś miałem robiony przed ośrodkiem krótkoterminowym test z moczu głównie na obecność benzo (był to szczegółowy multitest, na kilka substancji, m.in. opio, MDMA, kokaina, amfetamina, metamfetamina i w tym również benzo) i mimo, że od 5 dni biorę Lorafen, a od 3 dni walę majkę w kanał test nic nie wykazał. Ciekaw jestem jak to możliwe. Byłem pewny, że wyjdą opio i benzo a tu nic.
To ja- Maykel85/Maykel855. Do tamtych kont nie pamietam hasel. Jesli chcesz sie ze mna skontaktowac pisz przez forum, najlepiej uzywajac strony privnote.com.
  • 325 / 50 / 0
@ Jureksteryd Nie wiem w jakim mieście uczęszczasz na program, lecz chodzą słuchy, że nie zawsze robią multitesty tylko dedykowane pod daną grupę substancji. Np: przyłapią Cię na amfie to następny test będzię wyszczególniony na amfę i jej pochodne .
  • 171 / 25 / 0
Kminiłem nad tym tematem i ogólnie na ślinę nie mogę NIGDZIE znaleźć testu na benzodiazepiny. Jeśli chodzi o mocz to są ale np. u mnie w mieście w żadnej aptece nie było na benzo ani osobno ani multi.
Ba nawet w hurtowniach nie mają takich testów na benzo. Są tylko pokazane jako niedostępne.

Jedynie internet wchodzi w grę tutaj.

Jeśli dobrze pamiętam obskoczone 8 aptek. W jednej to nawet babka powiedziała, że jestem pierwszą osobą co się o test na benzo pyta w jakiejkolwiek postaci %-D
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.