Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3585 / 583 / 1
19 maja 2021blokowiska666 pisze:
19 maja 2021tataambrozy pisze:
Wibracje, pulsowanie. Dziwne obrazy przy zamkniętych oczach. Autentycznie dziwna sytuacja. To tak zawsze?
Tak, po pregab moga się pojawilać CEVy, czyli wizje przy zamkniętych oczach.
Tylko na początku
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3455 / 1120 / 0
Niestety, moi drodzy, cierpliwość moja względem Was i Waszego podejścia do opinii pl, anglojęzycznych i najnowszych badań i wiecznie powtarzających się pytań - skończyła się. Teraz już niedługo Guide to Pregabalin nowy, w tym nietypowe sposoby odstawiania. Odgrzewany tysiąc razy kotlet nie smakuje nawet świeżemu pregabalinożercowi po zejściu z lotu na 1800 mg. Dbajcie o nery, brzuchy i głowy (kto to mówi) i pa, pa, niech radzą inni, jeśli czytanie i wyszukiwanie jest zbyt trudne.
Uszanowanko669!
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 91 / 1 / 0
Jeśli chodzi o mnie to czytam od początku ten wątek. Od wczoraj jestem na 52 stronie. Czytam "w locie" od dwóch tygodni nie mam czasu nawet się wysikać czasem. Jak bym miał czas na szukanie na prawie 700 stronach to bym szukał. Nie wspomnę o szukaniu na innych stronach, tym bardziej anglojęzycznych jak nie znam angielskiego...
  • 390 / 95 / 2
Brak znajomości angielskiego to kalectwo...
Pożegnałem się z pregabaliną i od razu lepiej, wygląd pyska powraca do normy, mniej ospałości, więcej energii. Mam nadzieję, że szybko do tego czegoś nie wrócę.
!מרנא תא
  • 91 / 1 / 0
No niestety mnie w szkole niemieckiego uczyli angielski znam ale nie do końca a szczególnie slangu dragowrgo i naukowych nazw.
Mnie dziś nie muli pregaba. Lecę nockę jak dzik w szyszkach.
  • 1299 / 258 / 0
Ja odczułem właśnie duży spadek mocy i nie wiem czy to faje czy pregaba tak miesza w kotle.
  • 510 / 110 / 0
19 maja 2021misspill pisze:
Niestety, moi drodzy, cierpliwość moja względem Was i Waszego podejścia do opinii pl, anglojęzycznych i najnowszych badań i wiecznie powtarzających się pytań - skończyła się. Teraz już niedługo Guide to Pregabalin nowy, w tym nietypowe sposoby odstawiania. Odgrzewany tysiąc razy kotlet nie smakuje nawet świeżemu pregabalinożercowi po zejściu z lotu na 1800 mg. Dbajcie o nery, brzuchy i głowy (kto to mówi) i pa, pa, niech radzą inni, jeśli czytanie i wyszukiwanie jest zbyt trudne.
Uszanowanko669!
To super, nie będziemy już pytać, wszystko jasne!

Ja sobie dziś wieczorem odświeżę 647 stron tego tematu i będzie spoko.

Pozdrowienia :kawa:
  • 1943 / 315 / 0
^ile szarych komórek potrzeba, aby użyć opcji "szukaj"? Jednej? To tak dużo na prawdę?

Btw, czy pregabalina jest kardiotoksyczna? I czy mocno obciąża nerki w dawkach 450 max 600/doba?
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 510 / 110 / 0
Piszesz, że szarych komórek nie używam na tyle, żeby znaleźć odpowiedzi na swoje pytania

A sam zadajesz pytanie takie samo jak ja

Jesteś niepoważny :)
  • 1943 / 315 / 0
Pominąłeś tylko szczegół, pewnie nie domyśliłeś się nawet, że użyłem szukajki przynajmniej kardiotoksyczność wpisałem. Sprawdź jak nie wierzysz ;) I dasz radę następnym razem, schemat jest prostu :szukaj ==>opcja 1 znajdujesz odpowiedź ==>nr 2 nie i pytasz. Wierzę w ciebie, dasz radę.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.