Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 230 / 26 / 0
Siemanderko, mieszkam w DE, chciałbym sobie kupić w prochu 1 gram clono, ale z przelewem bankowym bo na BTC się nie znam, prosiłbym jakąś dobrą duszę by mi podała pewny sklep (nie wyjebkę) na PRIV, w którym mogę i nie będę musiał zbyt długo czekać na przesyłkę DHLEM,
  • 230 / 26 / 0
Sorry nie mogę znaleźć a flualprazolamie wątku ogólnego, zastanawiam się czy wziąść clonozolam czy flualprę, ilość 0,5 grama w prochu, niemam wagi jak to odliczać wysypać troszkę proszku i dosłownie kropeczki jak głowka szpilki prubować, bo niemam zamiaru tego mieszać z glikolem czy spirytem, możecie poruwnać moc np clonozolamu do clonozepamu,
Np 1 mg clonozolamu?
Podobno Flualprazolam jest lepszy, ale każdy ma swój gust jak brać ten proch nie mając wagi jak ktoś pisał wcześniej na czubek palca, czy drobne pyłki zbierać i na język po 1 aż się efekt uzyska bo nie chce przedakować :trucizna:
  • 2722 / 587 / 0
Clonazolamu nie idzie porównać do żadnego aptecznego benzo, to jest po prostu szatan, największe zło i przypał w formie prochu czy też tabletek.
Nie zabieraj się za to bez rozpuszczania w cieczy.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 89 / 7 / 0
Proch o takiej mocy w opcji na oko palec kurwa czubek zapałki to samobójstwo. Proszenie się przynajmniej o mocny przypał. Flu czy Clo ciężko opanować w tabsach, bez rozpuszczenia i dokładnego dawkowania to jazda po bandzie prosto do piekła.
  • 51 / 2 / 0
Na mnie tabletki clonazolamu zawsze słabo działały, za to proch to szatan. Chociaż teraz mam taką tolerkę, że 10mg ledwo mnie smyra %-D
  • 104 / 6 / 0
Jak zaczniesz dawkować clonazolam na oko ew na te twoje magiczne główki od szpilki, a przy sobie worek z 0.5g tego ustrojstwa to szybko się przyklei duży przypał. Uważaj.
  • 88 / 7 / 0
Kurde zamówiłem tabletki clonazolamu 0.5mg od holendrskisgo vendora dziś Juz wszystko doszło, zjadłem na raz trzy tabletki lacznie 1.5mg i czuję się ledwo jak po 2mg xana, możliwe że mam tak GABA rozjdbane ? Bo ogolnie. Nie jadłem żadnego benzo ponad 7 msc no ale jak kiedyś jadlem to robiłem taki mixy że to hit zwykłych klonów to ja zjadalem po 40mg do tego alko i inne benzo jakie wpadlo i z takimi ilosciami lecialem ze dwa lata, no i teraz do sedna czy to moLkwe że po tych 7msc trzeźwosci mam tak rozjebane receptory że teraz 1.5mg klonazolam nie robi
P.S. Wszystkiego najlepsEgo z okazji dnia dziecka benzowraczki haha :psycho:
  • 430 / 26 / 0
Ostatnie tabletki/blottery posiadają skrajnie małe ilości, bo vendorzy wiedzą jaki to szatan. Normalnie 0.5mg dla osoby ze średnią tolerką to już ostra kosa.
Ogólnie nie polecam z tym zabawy, bo co trzeci z tego tematu kończy padaczką innym przypalem i rozwalonym GABA.
  • 63 / 7 / 0
To jest wykrywalne w testach na bezno?

Czekam kiedy w mediach pojawi się info o morderstwie po tej substancji, bo to niestety prędzej czy później się wydarzy jak trafi w nieodpowiednie łapki.

Stosunek ceny do mocy jest można by rzec fantastyczny i chyba nie ma innej substancji o podobnym nie licząc innych RC benzo i oczywiście starego clona i przez to będą coraz bardziej popularne.
  • 1660 / 301 / 0
Z perspektywy czasu śmiało mogę stwierdzić, że nie warto z tym zaczynać zabawy. Przypałów i SORów po tym gównie nie zliczę, do tego rozpierdala GABA na parę lat. Mnie apteczne benzo znowu klepały normalnie po trzech latach (!!!) przerwy od benzo. Zastanówcie się tysiąc razy zanim to weźmiecie - na początku zajebista faza, a po pewnym czasie fazy już nie ma, jest tylko złudne poczucie trzeźwości. Wtedy człowiek się wkurwia i dorzuca więcej, co kończy się zerwanym filmem filmem i przypałami.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające