Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
sprzatanie to wiadomka, natomiast najchętniej na fecie to się po prostu uczę albo czytam książki, niestety internet też wciąga i nieraz marnowałam kilka godzin na czytanie jakichś pierdół, przeglądania memów, oglądania yt
Potem były gry w pro Evolution soccer z kolegami na chacie, gdzie Ci którzy czekali na swoją kolej grali w remika, osoba która przegrała, stawiała marihuanę:)
W międzyczasie wykleilem okręt z 13000 zapałek zajęło mi to dwa lata i projektu nie skończyłem gdyż pokład się zapadł pod wplywem ciężaru i stwierdziłem że już tego nie naprawie
Czytanie książek w połączeniu z marihuana, piękne wspomnienia, papieros na balkonie przy blasku księżyca
Potem gitara elektryczna, setki godzin nauki gry i również w.polaczeniu z mj emocje wywindowane wrażliwość na dźwięki
Morrowind i seria total war kiedy ćpałem sam
A na sam koniec to co każdy chyba robił. Masturbacja i ruchanie, przy połączeniu tych dwóch jak się do cyca przyssam albo do łechtaczki to...no nie do opisania
Jak kreślę sam to bardzo różnie, ale najczęściej gram na gitarze, rysuje, gram w dobre RPG albo MMO albo sprzątam.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.