niektorzy mowia, ze pomaga, inni ze zabija faze. musisz sie przekonac.
moim zdaniem dodatki do opio sa zbedne
Fuzja - D5
ja po kodzie nie mam fazy nigdy., myślałem że z klonem jakoś wejdzie
edit: 300 kody łącznie jeszcze 150 dorzuciłem. Ciekawe czy coś zatrybi.
Fuzja - D5
Zatrybiło. Noddy swędzenie bomba opór. Świętuję mały sukces :D
Ostatnie dni były masakryczne, wchodzenie na 20mg esci (2tyg nie brałem 10mg i odrazu na 20mg wchodziłem), wchodzenie na drugi lek i odstawka kodeiny.. No tydzień koszmarny, ale za to pierwsze spotkanie z pregabalina i jakoś poszło
Ja sobie zrobię około 2 tygodnie przerwy jeszcze i wtedy zmniejszę dawkę do 390mg może porobi zobaczymy :D
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.