Więcej szczegółów, albo zdjęcie.
Przede wszystkim kształt i kolor.
99% to wenlafaksyna w dawce 75mg.
Szukam wsparcia, gdyż dopiero za kilka dni będę miał odczynniki a chciałbym wiedzieć co kryształy zajebałem! Domóweczka u kumpla wieczorkiem i pijemy alko, potem jedziemy do drugiego kumpla i walimy fetę i 2 pasy koksu, potem troszkę mefa, potem znowu feta do popołudnia kolejnego dnia, a wieczorem potem feta i jakieś 70mg MDMA. No i potem moja zagwozdka...
Biało żółty pojedynczy kryształ, bardzo twardy. Zapach benzyny i chloru (bliski innym katynononom). Cena 80 zł czyli w granicach cen innych mefów/klefów. Temat nowy od starego dilera. Mieszkamy w Warszawie. Bardzo pieczący w tyle nosa, ale nie od razu. chyba top 2 w życiu pod tym względem. Pas około 80 mg. Wszystko powyższe donosowo. No i bania...
Lekko empatogeniczny, trochę speed, olbrzymi fizyczny high w głowie, ale średnio przyjemny, uczucie trochę jak na poppersie. Lekka gadaltiwość, ale to może przytłoczenie body-highem. U koleżanki lekkie stany lękowe. Wyjebane źrenice, wytrzeszcz oczu, szczena lata jak po całej nocy katynonu. Częste płytkie oddechy. Serce w normie dla stimów. 0 głodu również kolejnego dnia. Raz ciepło gorąco raz chłodno. Minimalna agresja. Tryb takiego mega nasilenia jakbym z jednej strony mógł działać a z drugiej kilka kroków by mnie powaliło. Sam efekt dosyć na jakieś 2,5h.
Po powrocie do domu klon i 8h snu. Następny dzień 0 zjazdu, lekka bania i nieogar klonowy.
Katynony waliłem często różne, ale to było zupełnie czymś innym... Z grup narkotyków to tylko dyso (poza nitro), opio nie brałem.
Edytowano post na prośbę użytkownika. - {owerfull}
Dodano akapity - 909
"Rutyna to rzecz zgubna "
Pomarańczowa to prawdopodobnie lek stosowany przy problemach z sercem, np. miażdżyca. Czynna: tikagleror, 90mg.
Biała ATV, to coś związanego z cholesterolem. Czynna: atorwastatyna, 40mg.
Pozostałe dwie, nie mam pojęcia.
Nic klepliwego imo, jeśli o to chodzi ;d
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.