Wejdź na hyperreala z neta, pod polem w którym możesz pisać będziesz miał dwie zakładki - opcje oraz załączniki. Kliknij w załączniki i potem kliknij dodaj pliki.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Drugi tydzień.
Po lewej natomiast mamy PF tek'a zaszczepionego meduzą z LC, prawie 2 tygodnie później. LC przygotowany i zaszczepiony tego samego dnia co ciastko po prawej. Żeby tego było mało - wyszły dwa takie pudełka jak to po lewej i jeszcze trochę meduzy w strzykawce zostało. A z pierwszej strzykawki z zarodnikami poszło prawie tyle samo ml do tego ciastka po prawej, co do słoika ze słodką wodą.
PS. Różnica w strukturach ciastek wynika tylko i wyłącznie z lenistwa. Za drugim razem miałem mniej czasu i już nie przesiewałem wermikulitu, a wrzucałem wszystko razem, nie odrzucając grubego ziarna.
Czy płynną kulturę robiłeś z wyizolowanej grzybni czy z tego samego zbioru zarodników co ciacho inokulowane tego dnia?
Wyizolowana grzybnia ma potencjał do jeszcze większego przyśpieszenia wzrostu, bo z zarodnikami to trochę loteria.
A co do zarodników - zgadzam się, już się przekonałem.
Uczy cierpliwości, oj uczy
Na takim etapie ciężko stwierdzić, jak dla mnie to też wygląda póki co jak połączenia które grzybnia zawiera, ale po prostu ciut rzadsze, albo o dwa dni do tyłu niż ta niżej.
Poczekaj chwilę i obserwuj, jeśli to jakieś chujostwo to na pewno wraz ze wzrostem beż problemu odróżnisz, narazie nie ma co panikować.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.