Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 347 / 74 / 0
Sugestie co to mógłbyc za towar? Kurwa dobry.
Weź się kolego lepiej zdrzemnij.
  • 9 / 1 / 0
Wiecie moze co to za gowno lata teraz po UK ? Od kogo bym nie wzial czy to pasta, proch czy grudy to po krotkim czasie robi sie zolte, smierdzi tak samo a po wciagnieciu uczucie jakby sie wciagalo jakies tabletki typu apap z kofeina. Pobudza na kilka godzin i dorzutki dzialaja srednio, ciagu sie na tym nie da zrobic bo jedna doba i jest zamula, schizy, chce sie spac i wlacza sie wilczy glod. Z feta to chyba nie ma to wiele wspolnego.
  • 631 / 103 / 0
02 maja 2021TomcioPaluchRTP pisze:
Z feta to chyba nie ma to wiele wspolnego.

No na pewno. Słyszałam kiedyś od jednego ćpuna, że podobno w UK ciężko o dobry speed. Jeśli robi się żółte, to na pewno jakiś syf, bo pewnie żółknie w kontakcie z tlenem. Skoro przypomina sproszkowane leki z kofeiną to dla własnego bezpieczeństwa lepiej to wypierdol, bo feta to nie jest na pewno.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 268 / 37 / 0
czy to pasta, proch czy grudy
moze jest to dokladnie to samo tylko w 3 roznych postaciach...? :płacz:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
Siema, może ktoś wie co się odkurwiło, przestawię sytuacje, wziąłem dzisiaj gdzieś o gdzies 150mg fety w ciągu 30minut, zapaliłem na to lufke, po 10 minutach zaczęła drętwieć mi twarz i szyja, potem ręce i mocny ucisk na środku klatki piersiowej, nie wiedziałem co zrobić wiec po prostu poszedłem zwymiotować i wyrzygalem trochę spływu, potem zaczęło być lepiej, teraz pytanie czy powinienem coś teraz zrobić w kierunku swojego zdrowia oprócz odstawienia fety, spałem po tym 6h i teraz jest w porządku, tylko No nie wiem czy mi się cos nie spierdolilo w mózgu od tego, obawiam się ze będę teraz jakiś przyjebany czy coś, chociaż z tym co robie chyba bardziej się nie da.
  • 347 / 74 / 0
Bucha najlepiej zapalić jak peak fety minął. Mi tez sie zdarza drętwienie, mrowienie na ryjcu po takim miksie. W takiej sytuacji warto jest pochodzić, zaczerpnąć świeżego powietrza, bo gdy siedzę tylko to mrowienie i drętwienie narasta.
Przypuszczałbym problemy z krążeniem.
Nie trzeba panikować, starać się nie zwracać uwagi, skupić się na czymś innym bo gdy będziesz się skupiał na drętwieniu to bedzie tylko gorzej i wiem to z własnego doświadczenia. W takich sytuacjach sproboj sie tez położyć.
I pamiętaj! Im bardziej się skupiasz na dolegliwościach tym bardziej one narastają
  • 19 / 1 / 0
Kiedyś jak wziąłem pixe, to po jakimś czasie od wzięcia miałem identyczna sytuacje, cały zdrętwiałem, żołądek strasznie mnie uciskał i nie miałem siły otworzyć paczki z gumami, po prostu poszedłem o wyrzygalem wtedy tą pixe, jak wpisałem „mrowienie po amfetaminie” wyskoczyło mi ze może to być udar mózgu, to się trochę wystraszyłem, bo nie wiedziałem czego się spodziewać już myslalem ze mozg mi pierdolnal, dzięki za odpowiedz mysle ze zrobie badania na krążenie cos tam bo często właśnie mrowi mnie twarz nawet jak niczego nie biore
  • 93 / 5 / 0
Czy jest jakiś patent żeby na zjeździe nie chciało sie sikać tak bardzo?
  • 235 / 28 / 0
Wiecie moze co to za gowno lata teraz po UK ? Od kogo bym nie wzial czy to pasta, proch czy grudy to po krotkim czasie robi sie zolte, smierdzi tak samo a po wciagnieciu uczucie jakby sie wciagalo jakies tabletki typu apap z kofeina. Pobudza na kilka godzin i dorzutki dzialaja srednio, ciagu sie na tym nie da zrobic bo jedna doba i jest zamula, schizy, chce sie spac i wlacza sie wilczy glod. Z feta to chyba nie ma to wiele wspolnego.
Być może to speed z wody, oleju - zwał jak zwał. To się robi na kofeinie.
W UK też się spotkałem z pastą, która po wyschnięciu była jak pył, drobniutki proszek i był jak jakieś apapy i wysmarkiwalo się dosłownie pozlepiane białe coś.
  • 266 / 30 / 0
30 kwietnia 2021xBambinoo pisze:
Sugestie co to mógłbyc za towar? Kurwa dobry.
Dobry, to może na dzisiejsze realia. Typ wziął 0,5g od godz. 20 do 1 w nocy jednego dnia, następnego poprawił podobna ilością i się dziwi ze schiza weszła, czy ze stymulacja utrzymywala sie następnego dnia mimo nieprzespanej nocy. Pomijając amfetaminiarzy w ciągach, ale ciagach takich co napyrdlasz dzien w dzien przez tygodniw czy miesiace, to są to w chuj srogie ilości. Czasy mojego liceum, czyli okolo 20 lat temu, speed od zwykłego dila z osiedla, robił tak, ze po wciągnięciu 0.5g to on by nie zasnął jeszcze kolejnej nocy, tylko by leżał w łóżku w letargu, przekręcając się z boku na bok cierpiąc niemiłosiernie na zejsciu.

Czytając jak ludzie bez tolerki, jebia na raz kreski po 0,3g zeby co 2h dociągać podobne ilosci przypomniala mi się sytuacja jak znajomy łatwil regularnie takim 2 laskom spida. Dostawal kasę na 5g, kupowal gieta, odsypywał sobie z tego połowę, reszte mieszał z kreatyna i apapem i po taki o to stuff wracały dziewczyny regularnie bo nie miały porównania i myslaly, że git amfa, bo robiła.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.