Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 911 / 206 / 1
Tak, testosteron endogenny, jak i egzogenny sprzyja nasileniu cech, których poszukujesz. Działanie na psyche jednak nie zawsze jest zauważalne. Prawdopodobnie twoje indywidualne cechy wynikają ze struktury osobowości, która jest kształtowana dynamicznie od narodzin z tendencją do stabilizacji w późniejszym wieku. Zastanów się nad interwencją psychoterapeutyczną.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 502 / 100 / 0
24 kwietnia 2021dajmon pisze:
Tak, testosteron endogenny, jak i egzogenny sprzyja nasileniu cech, których poszukujesz. Działanie na psyche jednak nie zawsze jest zauważalne. Prawdopodobnie twoje indywidualne cechy wynikają ze struktury osobowości, która jest kształtowana dynamicznie od narodzin z tendencją do stabilizacji w późniejszym wieku. Zastanów się nad interwencją psychoterapeutyczną.
Dzięki? Czyli jak się ustabilizuje na poziomie chooyowym to na takim zostanie?

Ciekawe, bo kiedyś byłem inny o 180 stopni, potrafiłem sam wyskoczyć na ulicy do kilku typa większych od siebie, albo wykłócałem się ze wszystkimi o wszystko. W ogóle nie unikałem konflików. W pewnym momencie coś mi się przestawiło i stałem się odwrotnością siebie sprzed lat, brak własnego zdania i ucieczka przed konfliktami, ciągle myślenie, że lepiej mieć spokój, albo "jeśli zaryzykuję to będę miał problemy takie a takie". W efekcie nic nie osiągam od jakiegoś czasu, bo nie ryzykuję, wykonuję ciężką pracę za gófniane pieniądze i nawet boję się negocjować podwyżkę, bo mnie wyrypią, albo zmienić robotę, że trafię jeszcze gorzej.

Myślałem, że problem leży w jakimś spadku testa, ale zbadałem się i wszystkie hormony są ok.

Zastanawiam się też dlaczego niektóre kobiety nie znają strachu i są pewne siebie, opanowane, podbijają świat, a przecież kobiety mają niższy poziom testosteronu i inną biochemię. Może to wypadkowa tego, że są w przekonaniu, że mogą się wykłócać, bo im i tak nikt nie da w mordę. Nie wiem.
  • 9421 / 1846 / 2
24 kwietnia 2021dajmon pisze:
Było to już radzone kilkukrotnie. Zawsze efekt ten sam - negacja.
Tłumaczenie, ze.to kwestia zamknięcia się w dobie, zamknięcia na dalsze bodźce (te w końcowym rozrachunku wydają się nieatrakcyjne) i koło się zamyka.

Testosteron uwielbia ruch, wysypianie się i niski kortyzol.

Pytanie ode mnie. Nie znalazłem lepszego tematu.
Od kiedy zaczęła się moda na wyżylowane sylwetki 70-75kg z niskim poziomem BF (ale też z niewielką ilością mięśnia)?
Co ja przegapiłem ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 615 / 96 / 0
27 kwietnia 2021Stteetart pisze:
Pytanie ode mnie. Nie znalazłem lepszego tematu.
Od kiedy zaczęła się moda na wyżylowane sylwetki 70-75kg z niskim poziomem BF (ale też z niewielką ilością mięśnia)?
Co ja przegapiłem ?
Od jakiś 3-4 lat zaczęła iść bardziej w tym kierunku. Też do końca nie jestem na bieżąco bo i w tamtym okresie powiedzmy wypadłem z obiegu. Motyw przedni, że bomby pod takie sylwetki ładują takie jak pod te mega wielkie, może jedynie z insuliną trochę luźniej, ale tren, anapolon, menty, dhb itd to normalka gdzie taką sylwetkę na garści mety i drugiej wina zbudujesz :korposzczur:
  • 9421 / 1846 / 2
27 kwietnia 2021TMq pisze:
Od jakiś 3-4 lat
Tzn. żebyśmy mieli jasność sylwetka jest estetyczna ale wg mnie - wychowanego na sylwetkach 90kg+ - czegoś tu brakuje (masy?).
Śmieszny był typ co na FB wrzucił swoje foto. Zarąbiście wyżyłowany. Ochy i achy. Dopiero jak wrzucił, że waży 71kg to zonk xD
I dalej się wycina.

Najlepsze, że na fotkach taka sylwetka robi giganta, bo przy bardzo małym BF (dys)proporcje np klatki do brzucha są bardzo duze..
ale tren, anapolon, menty, dhb itd to normalka gdzie taką sylwetkę na garści mety i drugiej wina zbudujesz
Taka sylwetkę to na cardio i clenie ogarniesz w kilkanaście tygodni. Kiedyś to na salbutamolu ale jakiś ch@j to wycofał.

----+

Aczkolwiek zauwazylem, że tacy ludzie są traktowani z przymrużeniem oka.
Wchodzić i głosować
  • 615 / 96 / 0
Clean wycofali już dawno temu z tego co pamiętam chodziło o niszczenie komórek serca, dużo było też przypadków przedawkowania, o sally nawet nie wiedziałem, u mnie jak lata to głównie t3 lub eca to drugie już rzadziej no i jeszcze niektórzy biorą t3+t4 albo t4 ale to porażka %-D

Najważniejsze że się ludzie cieszą, a z tym że takie szczury napierdzielają kosmiczne dawki dopingu piszę serio, wiadomka że nie wszyscy ale jednak :korposzczur:

Też wolę jeśli chodzi o estetykę większe sylwetki, choć uważam to za nie praktyczne. Aktualnie jeśli o mnie chodzi wychudzony jestem a ćwiczę by zachować jako tako sprawność, cieszy mnie że się wpasowuje w dzisiejsze kanony mody :korposzczur:
  • 959 / 137 / 0
a ja tymczasem byłem przez miesiąc na mostku z samego hcg. Spadki wydawały się być duże (Gdyż zamknęli moją siłownię i nie chodziłem nigdzie) ale teraz wróciłem tydzień temu na
-ment 20mg ed
-metanabol iniekcyjny 30 mg ed

Z testosteronu zrezygnowałem narazie

i rzeczywiście pamięć mięśniową to nie bajka, wróciłem w zasadzie w tydzień do tego co było wcześniej, może minimalnie mniej

Teraz wpierdalam się na mecie na nawet 4g białka/kg i zobaczymy jak będa efekty

Na osłonę wątroby NAC i mielone ziarna ostropestu

Samopoczucie bardzo dobre

Zbijam raz na jakiś czas kortyzol tabletką Mianseryny, efekty dobre. To dobry pomysł czy odstawić mianse zupełnie i trzymać się ashwagandy?

Niestety wróciłem do palenia szlugow

Przez miesiąc spotykałem się również ze swoją starą miłością z którą odnowilem kontakt (chodzi o kobietę bez przenośni jak coś) ale chuj wszystko strzelił więc uciekam znów w siłownię %-D cieszę się że wyrobiłem sobie taki nawyk bo kiedyś wróciłbym do ćpania :korposzczur: tak w ramach ciekawostki %-D %-D
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2021 przez Marcins96, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
27 kwietnia 2021Stteetart pisze:
Od jakiś 3-4 lat
Tzn. żebyśmy mieli jasność sylwetka jest estetyczna ale wg mnie - wychowanego na sylwetkach 90kg+ - czegoś tu brakuje (masy?).
Śmieszny był typ co na FB wrzucił swoje foto. Zarąbiście wyżyłowany. Ochy i achy. Dopiero jak wrzucił, że waży 71kg to zonk xD
I dalej się wycina.

Najlepsze, że na fotkach taka sylwetka robi giganta, bo przy bardzo małym BF (dys)proporcje np klatki do brzucha są bardzo duze..
ale tren, anapolon, menty, dhb itd to normalka gdzie taką sylwetkę na garści mety i drugiej wina zbudujesz
Taka sylwetkę to na cardio i clenie ogarniesz w kilkanaście tygodni. Kiedyś to na salbutamolu ale jakiś ch@j to wycofał.

----+

Aczkolwiek zauwazylem, że tacy ludzie są traktowani z przymrużeniem oka.
Nie zauważyłem, żeby na jakiejkolwiek z siłowni do której uczęszczalem ktoś dążył do takiej sylwetki %-D chyba że jakieś 18latki zafascynowane twórczością Justina Biebera
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9421 / 1846 / 2
Załóz sobie instagrama i prześledz sobie najlepszych w PL trenerów personalnych.
Zwłaszcza takich którzy do czegoś doszli jak prowadzą ludzi.
90 proc z nich robi wycinke do kości i potem budują.

Ew wpisz sobie "metamorfozy podopiecznych"
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2021 przez Stteetart, łącznie zmieniany 1 raz.
Wchodzić i głosować
  • 959 / 137 / 0
30 kwietnia 2021Stteetart pisze:
Załóz sobie instagrama i prześledz sobie najlepszych w PL trenerów personalnych.
Zwłaszcza takich którzy do czegoś doszli jak prowadzą ludzi.
90 proc z nich robi wycinke do kości i potem budują.
No spoko ale to najpierw wycina ale potem buduje docelową sylwetkę over 90 kg chyba

Nie wiem zresztą idealna sylwetka męska nie zmienia się od czasów starożytnej Grecji. Każdy wie jak to ma wyglądać żeby było zajebiście. Dążenie w tym wypadku do jakiejś mody jest śmieszne

Myślisz że wpierdalanie 4gramow białka na metanabolu ma sens? Czy to za dużo nawet przy mecie+ment?

Używa ktoś metanabolu jako przedtreningowki? Ma sens zastrzyk czy tabletką przed treningiem? Czy chuj to daje?

Doskwiera mi ostatnio brak siły na treningu i zmęczenie psychiczne już delikatne targaniem tych ciężarów Przez pół roku z rzędu. Potrzebuje czegoś co mi z tym pomoże.
ODPOWIEDZ
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.