Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4967 / 871 / 0
Narazie to takie wstępne kalkulację co sobie wezmę na next time bo paka już leci z innymi substancjami ;)

PV4 czy PV8 ?
  • 440 / 32 / 0
PV4 ! zdecydowanie

Nie wiem jakie sprzety teraz latają pv4 ale to co miał sejf w pudrze było kozackie do badan w labo. Ciekawe jaki jest kryształ.
  • 1893 / 182 / 0
Pv4 jest bardziej "agresywne", małe dawki do 50mg to pusty speed bez euforii, większe mogą już poryć banię. pv8 lżejsze nieco moim zdaniem i bardziej przyjemne (więcej dopaminy?). pv4 czy pv8, to trochę jak wybór pomiędzy hexenem a NEP'em. pv4 bardziej aby się nakręcić pv8 w celach rekreacyjnych, fazy typu podsłuchy kamery oni dziwne rozkminy bardziej podobały mi się na pv8 bo dało się je ogarnąć a jak wapowałem pv4 to wpadałem w negatywne stany typu nadwrażliwość na bodźce, ogólny wypłoch, dygawa, chyba dużo noradrenaliny tu się uwalnia podobnie jak w hexenie, pv8 ma ten wystrzał bardziej wypośrodkowany, mniej szarpie.
Pv8 jak to już pisano było kiedyś bardzo dobre (kryształ) teraz w kraju widzę puder u jednego z vendorów nie wiem bo nie próbowałem
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2018 przez Dersu Uzala, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4967 / 871 / 0
Mówisz o vapo?

Jeśli tak to chodzi mi właśnie o coś lekkiego ale nie faze na one minute jak a-pihp. Także strzele w pv8 :)

Dzięki.
  • 1893 / 182 / 0
Spoko. Jak będziesz testował ten puder napisz ile do vapo żeby się dobrze porobić
  • 4967 / 871 / 0
Na pewno opiszę wrażenia ale kiedy to się stanie nie określę póki co ;)
  • 32 / 3 / 0
Jak dobrze zrobiona to jest to kosa która porównuję się do a-pvp, kto trafił na przezroczysty kryształ Czechowicz lub 1 wypust PV8.nl wie o czym mówię, szkoda że nikt nie ma w offercie
  • 1682 / 271 / 0
Zgadzam się z kolegą, dobre PV8 to czołówka alf była.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.