Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 648 / 63 / 0
Adresat normalne dane bo później nawet jak nie przyniesie ci tego listonosz to czasem trzeba odebrać w punkcie przynajmniej ja tak miałem A jak byłby przypal to mówię że ktoś sobie jaja zrobił
  • 7 / 1 / 0
A jak wyglądałaby wysyłka kurierem z PL do NL 2x0,5 Xan? Paczka wraz z kawa, tytoniem, etc.
Mogą być jakieś kompilacje czy przejdzie bez lipy?
Z góry poproszę o radę dot. wytłumaczenia się z tego póki jest czas na myślenie 🤣 (lek legalnie z apteki bo przepisuje mi go psychiatra).
  • 880 / 363 / 6
Przewozy kurierskie międzynarodowe w ramach UE nie podlegają odprawie celnej w ogóle (wiem bo mam ziomka który pracuje w FedExie). Kurier po prostu odbiera pakę z sortowni w kraju A, jedzie do kraju B i tam go zostawia w sortowni, ewentualnie mijając kraj C.

Dopóki nie wysyłacie tego zwykłą pocztą do UE będzie ok :)

Z fartem, mordy!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.