ODPOWIEDZ
  • 512 / 57 / 0
Nie ma po co jak 100mg wystarcza xd Ale myślę teraz w miksie z fenibutem tylko 4h wcześniej trzeba fenia, długo się rozkręca co jest minus tego :trucizna:
  • 449 / 101 / 0
Dowiesz się po paru/nastu razach po co %D o tym też już było mówione. ostrożnie z miksami z benzo i alko - w tej kknfiguracji.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 512 / 57 / 0
alko nie pije, benzo nigdy nie brałem :P A więc zjadłem wczoraj od rana całe opakowanie 60 tabsów po 10mg XD no było mega, dorzucałem co 4-5h po 150mg. Pytanie czy jak będę co 8dni tak mi wypada weekend, brał te 600mg to mogę się spodziewać jakiegoś zjazdu/skrętu? może i głupie pytanie ale wolę zpaytać :D
  • 356 / 69 / 0
@Dodelijke nie, one sie pojawiaja tylko po ciągach, jakbys bral przez tydzien codziennie to moglbys sie spodziewac jakiegos niewielkiego skreta.
  • 449 / 101 / 0
Ostro poleciałeś, nawet w dorzutkach. :O
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 512 / 57 / 0
Dzięki xD ale nie brałem jednak fenibuta do tego : D
  • 195 / 5 / 0
Ciekawa rzecz.
Siarczan na pusty żołądek wrzucony wczoraj zadziałał po 1,5h.
Sól dzisiaj na nawet pełny żołądek zadziałała po 5 minutach.
  • 3044 / 1032 / 0
ja to brałem jakoś niedawno. można powiedzieć, że drogą przypadku, bo znalazłem paczkę Tianesalu przeterminowanego i postanowiłem przetestować jako opioid, aby zaleczyć zgięcie i powiem szczerze, że dużego potencjału na fazę to to lekarstwo nie ma, ale na krótki czas zasyciło receptory choć i tak potem musiałem brać zwykłe środki opioidowe, bo tianeptyna kopnęła na bardzo krótko i leciutko.

miałem do dyspozycji tylko jeden listek czyli 125 mg i przy wysokiej tolerancji na opiaty od takiej dawki trzeba zaczynać, bo bardzo delikatnie pobudza receptory. to lek przeciwdepresyjny, a nie narkotyk. nie zalecam ćpania tego leku.

w Rosji i krajach byłego bloku wschodniego jest nadużywana ze względu na te efekty jest wstrzykiwana i podobno bardzo wyniszcza żyły i jest szkodliwa.

nie planuję powtarzać brania tego "opioidu".

%-D :pacman:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 512 / 57 / 0
Czy wy też macie takie poryte smutne czasem koszmarne sny po tia? xd %-D

UP. Czy połyknie tabsów do 150mg tia też jest szkodliwe w jakim sensie? jest mocno toksyczne?
  • 356 / 69 / 0
dzisiaj wieczor uplywa mi pod znakiem ostrej desperacji.
jakie jest mniej-wiecej dawkowanie tianeptyny IV, jaka rozpuszczalnosc, sposob przygotowania?
mam sol tiany jak cos.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.