Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Czy ktoś ma z tym doświadczenie albo wiedzę?
Kiedyś miałem napięciowe bóle głowy które trwały około 3 lata. Miałem spokój przez kilka lat aż strasznie się nachlalem i zapaliłem lufkę marihuany nieznanego pochodzenia. Od tego czasu mam mocne bóle napięciowe głowy.
  • 563 / 104 / 0
@ghost123 a brałeś jakies uzywki jeszcze ? masz duzo stresu , moze jakas nerwica?
  • 3 / / 0
Tylko alkohol- często i marihuana - ostatnio sporadycznie. Bóle głowy pojawiły się po zapaleniu zioła, po kilku dniach nie ustają i mam jakieś dreszcze, uczucie zimna. Może to był jakiś syntetyk, nie wiem.
  • 563 / 104 / 0
napeiciowe bóle hglowy zazwyczaj towarzysza zaburzeniom lekowym , powiedz a miaels atak paniki chociaz jeden ?
  • 3 / / 0
Nie milem żadnych ataków paniki
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.