świetne uzupełnienie inhalacji tytoniu.
W moim przypadku zestaw kupiony został po tym jak ciężko było po fajkach dychać rano i pojawił się uporczywy kaszel i reszta tych wszystkich objawów, po których wszyscy mówią "taaa, pal więcej". Wybór padł na iqos, bo wydawał się najbliżej klasycznej fajki - tytoń to tytoń, nie jakiś płyn na kiju. Faktycznie wszystkie objawy ze strony ukladu oddechowego ustąpiły dość szybko i przez to iqos został ze mną.
Smaki są różne, najbardziej polecam granatowe, dają mentolem mocno, ale nie jest to mentol, który kojarzyć można w jakikolwiek sposób z analogicznych fajek. Czy śmierdzi? No trochę wali popcornem, ale mniej niż analogia zdecydowanie i szybko wietrzeje, także w robocie można zapalić i po minutowym przewietrzeniu nikt nie kojarzy, że coś było spalone.
ja się nawet wkręciłem w te mini-gówienka (głównie przez programy lojalnościowe) i kupiłem na promce 2 urządzenia tj iqos one i pulze 2.0, do tego zapas wkładów na kilka miesięcy i muszę przyznać, że od przeszło 3 tygodni jedyny tytoń jaki pale to ten w jointach
o ile do pocisków do tego pierwszego nie mam zastrzeżeń to do tego drugiego wkłady Insenzia z herbaty to jakaś ciężka padaka… ID jeszcze jako tako ujdą ale najlepsze imho są te klikane Levia i Terea np brzoskwinia, jabłko i porzeczka
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.