Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 367 / 0
poki jest to napierdalam, jak nie chce duzo cpac to malo kupuje, po gramie ziolka np.
  • 1195 / 223 / 32
Chujowo jest kiedy nie chce się, a ciśnienie jest tak duże, że w nocy się nawet zapierdala po coś...
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 231 / 42 / 0
19 marca 2021Klamm pisze:
Chujowo jest kiedy nie chce się, a ciśnienie jest tak duże, że w nocy się nawet zapierdala po coś...
To takie coś w stylu "nie chcę, ale muszę"? %-D
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
haha właśnie tak xD
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 231 / 42 / 0
Mi się to pojawia w każdy piątek, jakkolwiek nie chcę - to jednak silniejsze jest to "muszę". :D
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 148 / 8
ja mam pełne paczki klonów 2mg i alpry 1mg, trochę pregabaliny i zestaw do metkata a chodzę trzeźwy
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 347 / 75 / 0
Ja tak mam codziennie z zielskiem... przejebane. Działa to na takiej zasadzie jak z wódka którą kiedys piłem często. Najebałem się i zawsze sobie powtarzałem, że to ostatni raz. Na ten moment tak mam z zielskiem tyle, że powtarza się to codziennie xD
  • 231 / 42 / 0
Chyba dużo osób ma po prostu substancje, które będą brać jeśli tylko będzie do nich dostęp ale też takie, które spokojnie mogą sobie poleżeć na półce. :D
  • 510 / 110 / 0
kto walił 3mmc i zostało w worku, ale zostawił na później niech pierwszy rzuci kamieniem %-D
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 42 / 0
Dobra, tego nigdy nie zostało „na później”. 🤣
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.