Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 556 / 0
Leżę sobie zbenzowraczony, aktualnie na spontanicznym detoksie od antydepow.

Niezbyt tęsknię za narkotykami mimo że powinienem to raz na ruski rok zdarzy się pytanie jak dawno było to i udawało mi się egzystować.

Ja tęsknię za jesienią za pierwszymi dawkami proksetyny 20mg, pregabaliny 600mg i trittco 75mg. To był godmode. Ja nie wiem na co ja wtedy narzekałem może mi brakowało tylko Boga bo przestał być potrzebny, teraz nawet Szatan nie pomoże. No dobra żarty na bok.

Większość uzależnien paroksetyna, pregabalina, trittico, choć objawów nie czuje pewnie nadal są, wyleczyłem alprazolamem.
W momencie kiedy uzależnienie fizycznie zmienilo się w psychiczne od razu z magikiem ustaliłem - koniec.
Wypisał mi diazepam, ostrożnie wchodzę na dawkowanie, jest dość senny ale jestem uwolniony od alpry i gdy schodzi działanie nie czuje parcia żeby znowu się przytkac. Nie wiem ile to odstawienie potrwa, może nie długo, mam nadzieję że objawy znika razem a zntydepami i będę się zmierzal się tylko z sobą.

Nie wiem, ale odpowiadając na pytanie co się zepsuło, paroksetyna po prostu przestala działać nawet na maksymalnej dawce chyba że złego działania nie oczekiwałem. Bo nie czułem kompletnie nic, bez gabaergikow nie istniała prospoleczosc. Wieczne warzywo. alpra zamieniając wszystko w jeden lek pomogła bardzo dużo ale niestety jej czas musi się skończyć i teraz odstawka diazepamem.
Nadal nie czuje nic, jestem ospały, nie mam nic ochoty a już na pewno nie na kontakty społeczne. Nie wiem ile jeszcze to potrwa. Ale nie myślałem że leki po czasie zrobią mi większe gówno niż narkotyki.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3245 / 556 / 0
16 marca 2021misspill pisze:
Bo depresja w 70% to choroba nawracająca.
A to chuj wam w dupę.

• 1223 / 487 / 0
Dziękujemy, aż tyle szczęścia nam nie trzeba.
  • 3245 / 556 / 0
Nie daje sobie rady bez parox, ciągle mam mega zawroty głowy i aspołeczność do tego przewijające się przez głowę szumy przypominające omdlenie. Bolą mnie kości tak że aż sobie wzialem dawno uchowana pregabaline. Rozważam całkowity i nagły powrót do paroksetyny i pregagabliny z trittico. Bo inaczej to się chyba nie da. Ile to trwa?

• 600 / 109 / 0
Możesz poprosić lekarza o fluoksetynę na czas odstawiania, powinna zmniejszyć objawy abstynencyjne.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 24 / 1 / 0
Ja na bolączki tego świata polecam sertraline plus prega i mianseryna na noc!
  • 3245 / 556 / 0
To działa tylko przez jakiś czas. Miałem podobny zestaw

• 3455 / 1124 / 0
16 marca 2021pomasujplecki pisze:
Leżę sobie zbenzowraczony, aktualnie na spontanicznym detoksie od antydepow.

[...]
Skieruj się na detoks, czas najwyższy, opio mieszane z pregą, parę tygodni i będziesz miał z głowy. Przynajmniej FIZYCZNIE.

Schodzisz do zera na relanium (2-5mg) i potem wchodzisz na lajtowy antydepresant. Duża zmiana się szykuje. Jest jeszcze jedna droga: dalej bierzesz benzo i zaleczasz skręty perfumami - robisz non-stop afery u lekarzy.

Na pregę rośnie tolerka, efekty maleją, ale są gdzieś tam w tle cały czas przy normalnym stososwaniu, ale odstawić to i znieść poziom okropnej rzygowatości Świata jest często niemożliwy.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3245 / 556 / 0
Ja tam odstawiam dalej CT, zobaczymy, nie mam zamiaru się pieprzyć tygodniami w psychiatrykach i diazepinach.
Próbowałem chwilę ale to takie przedłużanie (nie)cierpienia.

• 501 / 18 / 0
Mam ciężką depresje z anhedonią , zab lękowe z napadami paniki , lęk uogólniony , OCD, CPTSD.

Biorę Paroksetyne z pregabaliną jako ten zestaw sprawdza się na lęki to nie na depresje .

Psychiatra chce mi dołozyć Wellbutrin tylko czy to nie wzmoży lęków ?

Może lepiej sprawdziła by się wenlafaksyna ?

No i waga po tym mixie 160 kg .
ODPOWIEDZ
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.