Jadłem punishery i miałem dobre.
Ćpuny zjedzą wszystko ale to nie znaczy, że z przyjemnością powtórzą taką akcję.
Jak często jesz tablety? Jakieś leki zażywasz/łaś w tamtym czasie?
Jestem pewien, że diler ci przez przypadek narkotyków nie sprzedał - to zawsze jest celowe działanie. Wątpię żeby trzymał worek chujowych tablet żeby sprzedać je komuś kto mu akurat podpadnie. Jednak możliwe jest, że po prostu ma chujowe i je sprzedaje.
Podziel się posiłkiem, chamie
Pigule jem raz na miesiąc. Nie zażywam żadnych leków. Powiedziałam mu zeby duzo emki było a dał mi to. Miesiac pozniej o czym nie napisałam dał mi jeszcze gorsze jakies neonowe różowe tesle i supermeny błękitne w których wogole juz nie wyczułam emki. Mielilam szczeka po tym i bylam zielona. Fatalnie. Oszukał czy ja juz zwariowałam ? Ale umiem odróżnić dobra pigule na emce od gowna, ktore chetnie sprzedają. To tak jakby zamiast zioła sprzedał suszone liście marihuany. Niby ziolo ale fazy po tym nie ma. A kasa poszła.
Czas zmienic dilca w takim razie i może zaopatrzyć się w testy. Nie ma co się męczyć i tracić zdrowia na chuj wie co. Kiedyś się nadziałem na tablety na efylonie... tragedia...
Podziel się posiłkiem, chamie
@KarmiKlasik
Wiem ze dawno temu juz pisales posta, ale co do laczenia jakichkolwiek gaba i MDMA to uważaj. Mnie kiedyś po 4mg klona i jednym warner brossie tak odcielo, ze zasnalem i moja dziewczyna nad ranem musiała mi opowiadać co odpierdalałem Xd
Się ze mna dzieje ze serce mnie boli itp sprawdzam puls i jak jest od to szybko się uspokajam i przechodzą wsztkie
shchizy
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.