Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 121 / 5 / 0
@anonimowy18 a w moim przypadku z tego co pamiętam wciąganie zolpidemu abolutnie nic nie dawało. Jak będę mieć pod ręką to sprawdzę ale myśle że tylko tabletki zmarnuje.
  • 482 / 96 / 0
13 marca 2021ykb pisze:
@anonimowy18 a w moim przypadku z tego co pamiętam wciąganie zolpidemu abolutnie nic nie dawało. Jak będę mieć pod ręką to sprawdzę ale myśle że tylko tabletki zmarnuje.
A to ciekawe, może zależy od producenta? Ja zawsze używałem Nasen.
  • 121 / 5 / 0
@anonimowy18 miałem różne właśne ten nasen też.
I z tego co pamiętam to nic to nie dawało, może trzeba jakoś to przerobić a nie tylko skruszyć na pył i wciągnąć?
  • 482 / 96 / 0
@ykb Poczytaj wpisy innych ludzi, mnóstwo po prostu kruszy i wciąga.
  • 1484 / 90 / 2
@anonimowy18 Jak chcesz iść tą w moc to czemu nie walnieszniesz w strzykawie?

Zolpidem to gówno nie ma co płakać, po nim.Żulstwo lekowe ukrucili i dobrze, bo na rynku masz zajebiste benza rc i kupwoanie od kogoś Xanów.Po co ogarniać na przykład od lekarza zolpidem skoro możesz coś lepszego dostać?W dupie z tymi aptekami co sobie z dupy dają ceny i cię kontrolują co jesz haha.I jeszcze mają monopole na sprzedaż w jakiś odległościach i ilościach.Tak poza tym jeśli chodzi o psychiatrów piszą raczej Rolki, klony.%-D Przy żarciu zolpidemów i benzowarkowaniu i tak lekarzy zawsze za mało.
action movie:gun:
  • 482 / 96 / 0
@stuk Kilka osób waliło zolpidem iv, ponoć nie ma żadnego wjazdu i się kompletnie nie opłaca ;) także masz odpowiedź co do tego
  • 1484 / 90 / 2
@anonimowy18 No, bo w ogóle po tym nie ma wjazdu tylko zwalenie umysłowe.To jest na zjazdy i na sen tylko.
  • 1174 / 225 / 23
Odkąd rzuciłem z-drugs w tym głównie zolpidem to czuję się lepiej. Nigdy nie sądziłem, że będę mógł spać 7 godzin na ziółkach.
  • 188 / 15 / 0
Jak biore klona kilka lat dziennie w dawce 2 mg to ile trzeba ladowac zeby zasnac? wyrwałem od kardio. dzisiaj 20 tabletek "Nasen".
  • 1484 / 90 / 2
@szpiku15 Ja waliłem nawet po 10 mg Xanxu i było mózgowe KO.Bierz 4 tablety i się uwal z zamkniętymi oczami.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.