Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 119 / 48 / 0
@ema112
Aviomarin zawiera dimenhydrynat, który działa dłużej, a apap noc difenhydramine cechującą się większym działaniem nassennym.
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 356 / 71 / 0
@stachuj mea culpa, artykul mp.pl o Aviomarinie wprowadzil mnie w blad:
Substancją czynną preparatu jest dimenhydrynat (inna stosowana nazwa to dimenhydramina).
wiadomo, nie mozna ufac wszystkiemu co sie zobaczy w necie, ale na tej stronce nie znalazlam wczesniej falszywych informacji.
  • 119 / 48 / 0
@ema112
MP to jedna z najbardziej obiektywnych i merytorycznych stron dotyczących farmacjii. I z całym szacunkiem, ale to nie artykuł wprowadził Cię w błąd, a Ty sama.

Aviomarin:dimenhydrynat, dimenhydramina
Apap noc: difenhydramina

Co prawda różnica jednej literki, ale nie ma 2 substancji nazwanych tak samo
  • 1195 / 223 / 32
Thiocodin+Apap noc. Ile Apapów wrzucić do 240mg Thio, aby sedacja była satysfakcjonująca? Ile do 150mg? Na długo przed wrzuceniem kody go przyjąć, czy w tym samym czasie?

I jak wygląda sytuacja z tym Aviomarinem?

Niby człowiek o tym czytał, ale już nie pamiętam. A czasu teraz na szukanie nie ma.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 119 / 48 / 0
do 150mg dorzuciłbym 1 apap. noc, a do 240mg 2. Raczej po wrzuceniu kody. Aviomarin to praktycznie to samo co apap noc. Osobiście nie polecam tego miksu, bo straszna senność się włącza.
Tylko nie szalej, bo łączenie depresantów może spowodować depresje układu oddechowego.
  • 1195 / 223 / 32
@stachuj
Dzięki za odpowiedź.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 497 / 12 / 0
ja też nie polecam, chyba że ktoś już i tak nie ma euforii z kody to polecam. podbija sedacje ale kosztem eufo, przynajmniej mi.
no i łatwo zasnąć
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1195 / 223 / 32
12 marca 2021stachuj pisze:
Tylko nie szalej, bo łączenie depresantów może spowodować depresje układu oddechowego.
Antyhistaminy = depresanty? Rozumiem, że to miał być skrót myślowy.
  • 119 / 48 / 0
@KLAMMTak, jeśli to takie istotne to przeciwhistaminy I generecji to delirianty, działające hamująco na OśUN powodując sedacje.
  • 121 / 5 / 0
12 marca 2021kuchwale pisze:
ja też nie polecam, chyba że ktoś już i tak nie ma euforii z kody to polecam. podbija sedacje ale kosztem eufo, przynajmniej mi.
no i łatwo zasnąć
Aż będę to musiał kiedyś sprawdzić, bo wątpie żeby dimenhydrynat albo difenhydramina zbijały działanie opiatów...
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.