Wawoj pisze:Stosuje opio i nie poce sie wcale. :-)
wintermute pisze:Bezwartościowy frazes- tym stwierdzeniem część osób jest gotowa wyleczyć ludzkość z wszelkich jej problemów; nowotworów, starzenia, głupoty i inwazji vietnamczyków.MajkiMajk pisze:Co do diety to oczywiście jak najwięcej warzyw i owoców,a mniej mięsa.
Jasne, owoce i warzywa- wiadomo, w każdym wydaniu poradnika domowego i reszty pisemek, kawy i herbaty i poranków w RMF FM o tym mówią experci od rana do wieczora.
Odkrywco! Świetna rada. Porzucam prace badawcze i przerzucam się na rabarbar.
Z resztą nie wiem na ile nadmierna jest ta potliwość, ale generalnie rzecz biorąc leczenie objawowe nie jest spoko.Czymś jest spowodowana ta przypadłość, a to że rozjebiesz termometr nie sprawi że zniknie gorączka.
Bardzo wkurwia mnie pocenie się, mam to jeszcze z objawów na skrętach, pisałem o tym wielokrotnie na forum, że wszystkie objawy skręta są dla mnie do zniesienia prócz potliwości, fali potów zimnych, ciepłych, śmierdzących. Jak o tym myślę to rzygać mi się chce.
Stosowałem wtedy ten perspi block i gówno działał, to prawda.
Po MDMA / mefie wyglądam jakbym wyszedł spod prysznica. Pot ścieka mi po twarzy, a koszulka nie ma ani jednego suchego miejsca : P
Nawet branie nebiwololu nic nie pomaga.
Po 2-3 kresce zaczyna się sajgon, uczucie gorąca i potok. Nawet bez tańca...
Są na to jakieś sposoby? Czy po prostu stimsy nie są dla mnie?
PS. Tętno spoczynkowe po mefie około ~140.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Napar z szałwi - piję czasem i pic na wodę =[
ja czytałem o ditopranie na drugs com i podobno działa bardzo dobrze, ale nie probowałem bo mi lekarz nie chciał przepisać, ze względu na to że lek nie jest zarejestrowany w polsce na tą dolegliwość i mogą występować też skutki uboczne
@Avrandi
Tak większość toksyn gromadzonych pod-skórnie jest usuwana z potem... co ciekawe przy zastosowaniu Kambo częśc tych toksyn jest "wyrzucane" do żołądka by mogły być wydalone PR.
Nasz organizm to doskonała machineria... współczesna medycyna z chorobami autoimmunologicznymi np. SM walczy wstrzykiwaniem trucizny "Tecfidera" lub obcych białek "Interferon"... organizm walczy z trucizną lub obcymi białkami nie niszcząc własnych komórek
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.