Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Chcialbym na predze odstawic bunandol da rade ? Jakies wskazowki >?
ale 900mg?
duzą masz tolerkę
dla mnie to dawka wprost kosmiczna. wczoraj kolo 20 i potem 22 wzialem 500mg w sumie i jeszcze dzis o 14 czulem się hmm...dziwnie
No ja to dopiero z 10 razy w sumie brałem pregę, ale tylko za pierwszymi 150-225 dzialalo mocno.
Potem juz nie. A jak wczoraj wzialem te 500, a w piątek czy sobotę juz bralem to faza nie byla fest. Ani mnie nie uspilo tak przyjemnie jak za poprzednimi razami. Nie zataczalem się, nie mialem problemów z pisaniem na komórce jak kiedyś, no tylko tyle, że rano czulem mocne zamotanie.
Czyli widać jak się wezmie w krotkim odstępie po 1-2 dniach to dzialanie bardzo słabnie. Ale skręta spokojnie zabilo, od razu bol nog przeszedl itd.
Ale lepiej brac rzadziej.
01 marca 2021blokowiska666 pisze:Tak, zwłaszcza w dawkach 900-1200-1500mg01 marca 2021GOD pisze: A może mi ktoś jeszcze powiedzieć tak na szybko czy pregaba ma potencjał rekreacyjny -"raz na tydzień" (nie chce mi sie czytać wątku) mam zamiar przy okazji robienia zamowienia innych rzeczy wziąć na testy...i sie zastanawiam czy mi sie do czegos przyda...ew. w polaczeniu z innymi substancjami?
Jak się dorzuci 1mg alpry to się nagle chce dom wysprzątać i takie tam.![]()
"Rutyna to rzecz zgubna "
01 marca 2021Swietlik98 pisze: Nie ma interakcji między pregabaliną a alprazolamem.
I sorry za dwa posty pod sobą, proszę zedytowac. Ale ważne żeby o tym napisać. Można się wyjebać , kręci się w głowie itp!
"Rutyna to rzecz zgubna "
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.