Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 402 / 69 / 0
Domaga się serotoniny i noradrenaliny tak sądzę.
  • 577 / 127 / 0
Zapomniałem jeszcze dodać, że jak MPH startował, trochę ból głowy się pojawił, ale może to zbieg okoliczności spowodowany spadkiem stężenia tramca. Po załadowaniu przeszło samo.

Coś w tym jest co piszesz. Dzisiaj z kolei dawki tramca wróciły. Nakładając się na morfinę, która jeszcze jest w krwiobiegu, posłało mnie w pewnym momencie na prawie 2h w nody tak mocne, jakich dawno nie miałem. Sama morfina dla mnie jest dość przeciętna. Nawet iv to nie do końca profil dla mnie, ale z T. wybornie się miesza. Wzajemnie kompensują swoje braki.
  • 17 / / 0
Jest coś co mógłbym połączyć z trampkiem z jakichś łatwo dostępnych środków, aby jak najbardziej wyciągnąć i wzmocnić euforię/pobudzenie?
  • 577 / 127 / 0
To się łączy dobrze właściwie tylko z innymi opioidami i benzodiazepinami. Stymulanty w miksie to potencjalnie ryzyko padaczki, kardiotoksyczność, a przy niektórych np. MDMA również zespół serotoninowy.
  • 119 / 14 / 0
chyba, ze kawka na wejściu. ja często tak robiłem i spoko pobudzenie dawało
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 127 / 0
kofeina pasuje. Ciekawe jak współgra z Yerba Mate?
  • 440 / 66 / 0
Po jakim czasie od tramadolu można zjeść fete? Ewentualnie Czy można jeść trama na zjazd?
  • 2394 / 653 / 0
Tp jest ciężka rozkmina - każdy opiat włącznie z kodeina nada się na zjazda ale nie tramal jego nie powinno się z niczym łączyć . Ja bym na Twoim miejscu odczekał minimum te 8 - 10h od wzięcia zanim bym amfe walił
  • 199 / 13 / 0
Natknąłem się gdzieś w tym dziale na info sugerujące, żeby bez benzo lepiej nie brać. Wytłumaczy ktoś dlaczego? Zwykle mix opio benzo jest wymieniany pośród tych na które trzeba uważać, a nie jako konieczny. Była mowa w tym poście o padaczce. To nie jest tak, że wzrośnie jej prawdopodobieństwo kiedy bierze się go w takim mixie, a nie na odwrót?
  • 8103 / 907 / 0
@21Ch0sen37
Nie jest wskazane benzo, ponieważ w połączeniu z opioidami mogą zwiększyć ryzyko depresji OUN.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.