Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 600 / 108 / 0
Wracając jeszcze do tego provironu, mógłby się ktoś wypowiedzieć o efektach kuracji ? I czy on działa tylko blokując estrogeny czy sam w sobie ma oprócz tego jakiś potencjał anaboliczno androgenny ? Ostatnie pytanie na ile powoduje on uboki typowe dla sterydów chodzi mi tutaj głównie o atrofię jąder i zahamowanie endogennej syntezy hormonów anabolicznych.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 1305 / 162 / 0
To takie DHT w tabletce nie blokuje produkcji własnego testosteronu na nawet zwiększa poziom wolnego teścia we krwi obniża poziom estrogenow

Jest bardzo słabym anabolikiem to typowy androgen

Z ubobkow to negatywny wpływ na prostatę i na lipidy
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
09 lutego 2021Anabolik pisze:
To takie DHT w tabletce nie blokuje produkcji własnego testosteronu na nawet zwiększa poziom wolnego teścia we krwi obniża poziom estrogenow

Nie lepiej mastera długiego bić niż pierdolic się z Provironem?

U mnie master poprawia samopoczucie, ale jest to raczej kosmetyczna zmiana. Najlepiej się czuje jak lecę tesc+meta i dbam o duży poziom witaminy D, wtedy euforia towarzyszy mi przez większość część dnia :) jak zaczynam kombinować z boldenonem i masterem to samopoczucie potrafi boleśnie spaść, szczególnie jak ubije niechcący estro

U mnie idzie super, obwody do góry, ciezar na sztandze leci do góry, widać że rosną mięśnie a nie woda i tłuszcz, nawet na mega niskim estro łapa wydaje się być dojebana - więc to nie woda. Jest dobrze :)

samopoczucie u mnie to głównie witamina D - kilka łyżek tranu dziennie i czuje się świetnie. Warto o tym pamiętać
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2242 / 379 / 0
@Marcins96 wrzuć fotkę bez twarzy
  • 959 / 137 / 0
17 lutego 2021mietowy3 pisze:
@Marcins96 wrzuć fotkę bez twarzy
Nie będę Ci niczego wrzucał bo mam tatuaże a raczej wolałbym nie obnażać się w takich miejscach %-D to po pierwsze, a po drugie wrzucać jakiekolwiek fotki na anonimowe forum dla ćpunów to trzeba być zdrowo popierdolonym przypadkiem %-D
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
09 lutego 2021Anabolik pisze:

Miałbym jeszcze pytanko do Ciebie

Jak myślisz jak już piąty tydzień lecę metę to dobrze by było teraz na pięć tygodni wrzucić Anapolon, czy metę dalej?

Bo miało być 1-10 meta, ale się zastanawiam czy nie lepiej
1-5 meta
1-5 anapolon
  • 131 / 10 / 0
Oczywiście że lepiej by było jakbyś zamienił po 5 tyg mete na antka, ale wątroba Twoja na pizde oberwie. Bierzesz same orale? bez testosteronu?
  • 1305 / 162 / 0
Brzmi spoko ale sprawdź podstawowe parametry wątrobowe ASP alt ggtp
Czy za bardzo nie są wystrzelone
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Racja warto sprawdzić
  • 959 / 137 / 0
17 lutego 2021MDPHP pisze:
Oczywiście że lepiej by było jakbyś zamienił po 5 tyg mete na antka, ale wątroba Twoja na pizde oberwie. Bierzesz same orale? bez testosteronu?
Boldenon +tesc+meta

Co do wątroby biorę 20 tabletek hepatilu dziennie, nie chce mi się ogarniać hepa-merzu. Także wytrzymam te parę tygodni orali jeszcze %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.