a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Jest bardzo słabym anabolikiem to typowy androgen
Z ubobkow to negatywny wpływ na prostatę i na lipidy
09 lutego 2021Anabolik pisze: To takie DHT w tabletce nie blokuje produkcji własnego testosteronu na nawet zwiększa poziom wolnego teścia we krwi obniża poziom estrogenow
U mnie master poprawia samopoczucie, ale jest to raczej kosmetyczna zmiana. Najlepiej się czuje jak lecę tesc+meta i dbam o duży poziom witaminy D, wtedy euforia towarzyszy mi przez większość część dnia :) jak zaczynam kombinować z boldenonem i masterem to samopoczucie potrafi boleśnie spaść, szczególnie jak ubije niechcący estro
U mnie idzie super, obwody do góry, ciezar na sztandze leci do góry, widać że rosną mięśnie a nie woda i tłuszcz, nawet na mega niskim estro łapa wydaje się być dojebana - więc to nie woda. Jest dobrze :)
samopoczucie u mnie to głównie witamina D - kilka łyżek tranu dziennie i czuje się świetnie. Warto o tym pamiętać
17 lutego 2021mietowy3 pisze: @Marcins96 wrzuć fotkę bez twarzy
09 lutego 2021Anabolik pisze: To takie DHT w tabletce nie blokuje produkcji własnego testosteronu na nawet zwiększa poziom wolnego teścia we krwi obniża poziom estrogenow
Jak myślisz jak już piąty tydzień lecę metę to dobrze by było teraz na pięć tygodni wrzucić Anapolon, czy metę dalej?
Bo miało być 1-10 meta, ale się zastanawiam czy nie lepiej
1-5 meta
1-5 anapolon
Czy za bardzo nie są wystrzelone
17 lutego 2021MDPHP pisze: Oczywiście że lepiej by było jakbyś zamienił po 5 tyg mete na antka, ale wątroba Twoja na pizde oberwie. Bierzesz same orale? bez testosteronu?
Co do wątroby biorę 20 tabletek hepatilu dziennie, nie chce mi się ogarniać hepa-merzu. Także wytrzymam te parę tygodni orali jeszcze
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.