lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
1. Mniejszy wstyd w aptece, gdyż nazwa ,,Thiocodin" jest już sławna.
2. W moich miksach 100mg Neoazariny działa świetnie, a 120mg Thio jest prawie nieodczuwalne.
11 lutego 2021Arabella841 pisze: Serio? Wstydzić się kupić Thiocodin w aptece to dla mnie jak wstydzić się kupić prezerwatywy w Rossmannie...
11 lutego 2021stachuj pisze: Dla mnie nie. Jak widzę młodych chłopaków (nerdów) (wykopków) którzy drżącym głosem proszą o thiocodin i musza pokazywać dowód, to wole nie być dorzucamy do tej grupy.
Nie mówie, że wszyscy kupujący thio spełniaja wymienione kryteria, ale że wszyscy spełniający wymienione kryteria kupują Thio.
@Arabella841 porównała kupowanie prezerwatyw z Thio. Jakoby uprawianie sexu generowało podobny poziom wstydu związanego z niezręznością co ćpanie tabletek na kaszel.
Mi chodziło o to, że wstydem jest dla mnie kupno Thio, bo nie ma aptekarki, która by nie wiedziała, że Thiocodin zawiera Kodeine którą wiele osób się odurza. Jest tak dlatego, że: jest najtańszy, największa ilość kody jest w jednym opakowaniu, nie trzeba przeprowadzać ekstrakcji i na każde zapytanie gówniarza, który słyszał o leanie i pyta skąd wziąć kodeine dostaje odpowiedź- Thiocodin. Skutkuje to tym, że wszyscy niepełnoletni lub nie posiadający nadmiaru pieniędzy lub nie posiadający samochodu w tym wymienieni w powyższym poście decydują się na Thiocodin. Co skutkuje tym, że będąc zmuszonym pojechałem do całodobowej apteki w Wigilie dostając opakowanie Thiocodinu owinięte wstążką i ze zdaniem wypowiedzianym z ust sprzedawczyni: ,,Dziś ma Pan edycję świąteczną".
Więc wybieram Neoazarine, bo:
1. Istnieje spore prawdopodobieństwo, iż aptekarka nie domyśli się jak zostanie spożytkowany ten medykament.
2. Nawet jak się domyśli to nie będe w jej oczach totalnym ćpunem, bo moge sobie pozwolić na droższą i mniej ekonomiczną opcję.
3. I co najważniejsze lepiej działa na mnie.
A w porównaniu chodziło tylko i wyłącznie o podobny poziom śmieszności obu sytuacji.
13 lutego 2021igla83 pisze:a dlaczego w rossmanie a nie w aptece przy okazji ? poproszę thiocodin i gumeczki, aptekarka od razu nabierze szacunku i zaufania że ma do czynienia z odpowiedzialną osobą11 lutego 2021Arabella841 pisze: Serio? Wstydzić się kupić Thiocodin w aptece to dla mnie jak wstydzić się kupić prezerwatywy w Rossmannie...![]()
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.