1025 zł renty, plus 600 zł stypendium z uczelni. Jechałam na trzech, czterech pakach thio/antka dziennie i jakoś mi wystarczało. Jak ja to robiłam - nie mam pojęcia. Czasem urozmaicałam sobie jadłospis PST, tramadolem. Może tak, że jadłam jak dobry pies - raz dziennie, 400 zł za akademik - współlokatorka się ode mnie wyprowadziła, więc miałam jedyneczkę, normalnie luz blus ;)
Potem jak poszłam na dziekankę, zaczęłam pracować to i cała klasyka opiogatunku przyszła. )
08 lutego 2021anonimowy18 pisze: Dla kogoś kto ma problemy z wątrobą, albo pije prawie codziennie alkohol to lepszy będzie thiocodin. Dla reszty osób, zwłaszcza dla tych, którzy mają problemy z żołądkiem, lepszy będzie antidol. Nie mierzmy wszystkich jedną miarą ;)
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
ACC OPTIMA nie chroni watraby, doczytaj bo rozsiewasz kłamstwa.
edit: Źle zrozumiałem znajomego ktory jest farmaceutą. W każdym razie ACC dziala na paracetamol ale generalnie w innych przypadkach nie ma juz takiej właściwosci. My bad
Ja dziś kolejny raz i kolejny raz jest fajnie
Myślę że "kapryśność " to nie jest bo któryś raz pod rząd wrzucona z soda działa mocno (450-480mg wrzucam z łyżka sody )
Edit: ale zaraz, piszesz, że z ŁYŻKĄ? Ja zjadłam tylko małą łyżeczkę, może za mało...
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Ale też mam pusty żołądek (zwykle kode wrzucam ok 1.5h po wypiciu szejka z odżywki białkowej)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.