13 listopada 20200Sh14sH pisze: @szybszyodlamp dla mnie wożenie ze sobą jakichkolwiek prochów byłoby niekomfortowe bo w razie kontroli trzeba by się tłumaczyć.
Albo kapsułki napełnić i trzymać w fiolce po suplementach...
To totalnie nie ja.
To jednocześnie straszne i fascynujące.
17 września 2020nowywteklocki pisze: Mi f-piracetam mocno wjeżdza na układ nerwowy. Jestem lekko pobudzony owszem ale i tak nic z tym pobudzeniem się nie da zrobić bo jestem tak napięty że nawet nie podchodź. Szukam tylko zaczepki do kłótni z kimkolwiek o cokolwiek i siedze bez sensu sfrustrowany i podkurwiony na krześle.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Co do tolerki to brałem fenylopiracetam przez cały msc, doszedłem do 700mg dwa razy dziennie i boost był taki jak na początku przy 200mg.
Fenylo jest mega, czy to w pracy w domu, na treningach to jest miazga tylko jest jeden minus jak dla mnie, dla innych może plus, tak jak by pojawa się jadłowstręt, zjesz zjesz ale tak na siłę.
To będzie moje pierwsze podejście do fenylo po dłuższym okresie abstynencji i jestem bardzo ciekaw, jak będzie się teraz sprawował.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.