18 maja 2015jezus_chytrus pisze: Pamiętam, że kiedyś na kwasie wchodziliśmy do różnych sklepów pytając o adrenochrome :-) Kumpel nie omieszkał (ze śmiertelną powagą) zagadnąć nawet grupki bawiących się dzieci. IMO urban /movie legend
Przypomniała mi się historia, gdy wziąłem ze sobą 2C-P na sylwestra ale nie było okazji go wrzucić.
Wracając nad ranem 1 września przez senne miasteczka postanowiłem to jednak zrobić.
Wbiłem więc o 6 rano do sklepiku na dworcu i od razu wypaliłem:
"Dzień dobry, są strzykawki?"
Chodziło mi oczywiście o zrobienie roztworu i odmierzenie go, co jest potrzebne do dokładnego dawkowania tej substancji. Nie walę po kablach i mnie to odrzuca.
Nie mniej mina sprzedawczyni i moich niećpających ziomków bezcenna. Ten tekst rzucali jeszcze długo
Żeby nie było offtopu: serio chcielibyście tripować na czymś, co jest pochodną adrenaliny?
Toż to z góry badtrip <dziadek>
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jest dostępny do kupienia na sigmaaldrich.com i tu pojawia się moje pytanie. Czy ktoś miał z tym faktycznie styczność i mógłby coś powiedzieć na ten temat.
Pozdrowki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.