Tak, tak wiem. Poprostu pytam z ciekawosci czy to bezpieczne jest
Tak wiem. Sam startowałem i biorę 25mg, czasami 50mg jak nie mogę spać. Dlatego właśnie pytam z ciekawosci czy coś się zdarzyć może.
Moim tokiem myślenia poprostu najwyżej "ktoś" może spać 2 dni po tym. Ale wolę się upewnić
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
25 stycznia 2021vzpe pisze: @StanislawZoneLol bys musial sam sprawdzic ale jak to ma metabolizm into liverwatpie zeby to w ogole zadzialalo. Mozesz sprobowac i napisac bo mysle ze na 100% nie dziala donosowo.
ketrel to najlepszt neuroleptyk a rano kuza stoi jak szlona w przeciwienztwie do innych neuro
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.