Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
@Swiezzy ale dlaczego od razu 100 walić ? jak na sen, na początek to nawet 25 powinno wystarczyć.
  • 662 / 39 / 0
@igla83

Tak, tak wiem. Poprostu pytam z ciekawosci czy to bezpieczne jest
  • 1223 / 487 / 0
@Swiezzy 25mg. na pewno będzie bezpieczne, ale 100 to bym nie ryzykował, to już dość spora dawka jak na pierwszy raz.
  • 662 / 39 / 0
@igla83
Tak wiem. Sam startowałem i biorę 25mg, czasami 50mg jak nie mogę spać. Dlatego właśnie pytam z ciekawosci czy coś się zdarzyć może.
Moim tokiem myślenia poprostu najwyżej "ktoś" może spać 2 dni po tym. Ale wolę się upewnić 🙄
  • 3455 / 1124 / 0
150mg możesz zarzucić na raz bez tolery i powinno się obyć bez efektu paradoksalnego (długo by opowiadać), bez akatyzji. A co do bezpieczeństwa stosowania, to i 1200mg (nie 800mg) można mieć podawane dobowo, przy czym ryzyko objawów z obrębu układu pozapiramidowego wtedy jest bardzo duże.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 306 / 19 / 0
Czy kwetiapine można przyjmować donosowi? Jaka jest jej biodostępność p.o?
  • 389 / 28 / 0
@StanislawZoneLol bys musial sam sprawdzic ale jak to ma metabolizm into liver %-D watpie zeby to w ogole zadzialalo. Mozesz sprobowac i napisac bo mysle ze na 100% nie dziala donosowo.
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 306 / 19 / 0
25 stycznia 2021vzpe pisze:
@StanislawZoneLol bys musial sam sprawdzic ale jak to ma metabolizm into liver %-D watpie zeby to w ogole zadzialalo. Mozesz sprobowac i napisac bo mysle ze na 100% nie dziala donosowo.
Znalazłem badania na internecie i tak, działa jednak nie wiem o ile się zwiększa biodostepnosc. Przeczytałem ze więźniowie którzy wyłudzali kwetiapine podawali ją donosowo albo gotowali z tabletek wywar, odparowywali wodę i podawali i.v. babka co tak zrobiła w więzieniu zasnęła zanim zdążyła wyciągnąć igle. Przespała tak kilka godzin a spytana o komentarz powiedziała ze to był najlepszy sen jaki miała.
  • 306 / 19 / 0
Jednak się myliłem, nie da się wciągać kwetiapiny przynajmniej nie tej z kwetaplexu. Zajebalem mi tak zatoki ze ledwo co spałem w nocy a dziś mnie bolą te całe.
  • 80 / 6 / 0
nie wiem czy wiecie ale grejprfut podbija kwete na zasadzie takiej jak za alprą, pisze nawet w ulotce

ketrel to najlepszt neuroleptyk a rano kuza stoi jak szlona w przeciwienztwie do innych neuro
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.