Potrzebne nowe źródła.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Dzisiaj większość się taka stała, ale dużą większość trzyma się sztywniotko i jakoś prowadzi to życie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Szanuje takich ludzi, że się ktoś wyszalał w swoim czasie, ale jak chcesz już założyć rodzinę, to jest to dojrzała decyzja i tak być powinno. Potem spodziewasz się dziecka, wiesz że dorosłeś do tej roli i skupiasz się już na swojej rodzinie, a znam w chuj takich łbów, przypadkowo zalewa jakąś małolatkę, zakochaną i głupią w chuj, zapierdala na budowie co 3 dzień, i ciągle faza, bo dniówki płacone, a te młode Mamuśki mijasz gdzieś nieraz, same z wózkami chyba że babcia pomoże. Porażka, taki schemat widuje zbyt często, nóż sie kurwa otwiera..
Ty kurwa faktycznie, kompletnie o tym zapomniałem, a to kolejny argument na zjebanie umysłowe niektórych ludzi, żyjących w patologii, tej mentalnej. No ale mieć, a nie mieć 500zł, za każdego? Chuj, że wszystkie obsrane po osiedlu same biegają, jak tobie właśnie lajtowo wpadło przykładowo, 3 koła, a jeszcze dodaj te wszystkie zasiłki, zapomogi, chujemuje bo im się należy i chuj. Nie jeden, ma polewkę w chuj z normalnych ludzi. A ty do roboty zapierdalasz, cały miesiąc, na 6 rano, za śmieszne 2400zł? Hehe, ale frajer.
Jak wiadomo młodzież która ćpa lubi się tym chwalić, bluzy z lisciem zeby każdy wiedział jacy to nie są zajebisci bo palą i ogólnie są przypalowi. Generalnie takie podejście mnie wkurwia. Na ten moment jestem wjebany w fete i kontakt mam jedynie z dużo starszymi i dużo bardziej ogarniętymi ludźmi od chłopaków z okolicy mojego wieku. Pewnie przez to mam też całkiem inne podejście do ćpania, bardziej dojrzalsze tzn. Nie rzucam się w oczy, siedzę cicho, nie jeżdżę czy nie chodzę nacpany lub z towarem po mieście itp.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.