2 letni maraton z alko przecież spowodował problemy z funkcjonowaniem GABA i nie tylko.
Ja znam ludzi którzy piją długo i mają zajebiste pamięć i takich co ie piją a mają słaba.
2 lata to jest nic. Po prostu w tym czasie nic nie robiłeś by pamięć, głowę ruszyć.
Teleturnieje, krzyżówki, czytanie książek.
Możesz dla odbudowy posilić się nootropami. Piracetam i noopept z źródłem choliny. W dodatku nootropy mają działanie "antypijackie".
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W jaki sposób się to u Ciebie objawia że aż szukasz pomocy, poza tą trudnością przyswajaniem wiedzy ??
Czyli jedyny dragiem jaki wpłynął na Twoje życie był alkohol , tak ? Czy było coś jeszcze?
Rozumiem że chcesz rozegrać sprawę w ramach suplementacji? Wszystkie chemiczne próby stymulowania mózgu z góry odrzucasz?
Największą trudnością i problemem jest zaburzenie czasu nie potrafię opisać przebiegu całego tygodnia wydaje mi się gdyby to było z 2 lata wstecz. Ale i tak jest trochę lepiej po rocznej przerwie choć podejrzewam że nie wrócę do stanu przed uzależnieniem. Miałem robione eeg i wyszło ok wszystko. Ladowałem tylko alko z 1l 40% dziennie około przez 2 lata. Wszelkie propozycje biorę pod uwagę żeby się naprawić. Zamierzam brać NOOPEPT RX od przyszłego tyg
Nie cytuj w całości posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim/Imane Anys
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.