Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Co do ostropestu plamistego tak samo polecam stosuję go dłużej niż czystek i jest na plus serio miałem problemy z wątrobą, bardzo złe wyniki problemy z wypróżnianiem tzn nie twardy stolec jeśli można to tak nazwać a już po 2 tygodniach stosowania ostropestu byłem jakiś taki lżejszy no nie wiem jak to opisać ale pomaga
Przy okazji chciałbym polecić oolonga Xianghua Tie Guan Yin z tamtego roku (2020), naprawdę najsmaczniejsza herbatka jaką piłem!
Swoją drogą czemu masz aż 181 postów najebanych, będąc jakiś tydzień na forum? xD
21 stycznia 2021Wincent pisze: Kupiłem zieloną herbatę bio z dodatkiem matcha z Biedronki...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.