Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zielona ma w składzie znaczne ilości manganu. W ogóle należy unikać produktów z Mg.
tego - ile tego manganu przyjmiesz TOKSYCZNEGO
i tego... co potem robisz... aby ten proces DEGENERACJI unormować...
jezeli wszystko odbywa się SI i synteza jest czysta... efedron ( bez namawiania do brania ) można cpieć beż dosłownie żadnych komplikacji zdrowotnych...
czasami sobie pierdolnę reakcje raz na parę miesięcy a system ogarniam już żeby nie skłamać 8 rok... o dziwo żadnych objawów manganizmu nie doświadczam, wręcz przeciwnie - mam znakomita kondycje fizyczną.
Dodam także, że u mnie lecą niemalże 3 paczki apselanu w przeciągu 3 godzin 21 tablet na pierwszy strzał i 9 na dobitkę. Co dla wielu może wydawać się kosmosem.
I nurtuje mnie pytanie czy to że całe życie terenuje na siłowni i jem masę białka dziennie mode mnie "chronić" przed tym gównem jakim jest manganizm ?
18 stycznia 2021Anabolik pisze: Ja nie wiem ja nakurwiakrm po 10opakowan leków z pse dziennie nawet w grubych ciągach do dziś zdarza mi się kilkudniowa sesja często w towarzystwie innych używek i nic mi nie jest
I nurtuje mnie pytanie czy to że całe życie terenuje na siłowni i jem masę białka dziennie mode mnie "chronić" przed tym gównem jakim jest manganizm ?
Dziwne że ten sławny film nikogo nie odstraszył co do stosowania tej subsancji więcej niż w celach eksperymentu, góra 5 razy...
Mn, prowadzi do Atrofii móżdżku (zaniku) i min Ataksji.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.