Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zielona ma w składzie znaczne ilości manganu. W ogóle należy unikać produktów z Mg.
tego - ile tego manganu przyjmiesz TOKSYCZNEGO
i tego... co potem robisz... aby ten proces DEGENERACJI unormować...
jezeli wszystko odbywa się SI i synteza jest czysta... efedron ( bez namawiania do brania ) można cpieć beż dosłownie żadnych komplikacji zdrowotnych...
czasami sobie pierdolnę reakcje raz na parę miesięcy a system ogarniam już żeby nie skłamać 8 rok... o dziwo żadnych objawów manganizmu nie doświadczam, wręcz przeciwnie - mam znakomita kondycje fizyczną.
Dodam także, że u mnie lecą niemalże 3 paczki apselanu w przeciągu 3 godzin 21 tablet na pierwszy strzał i 9 na dobitkę. Co dla wielu może wydawać się kosmosem.
I nurtuje mnie pytanie czy to że całe życie terenuje na siłowni i jem masę białka dziennie mode mnie "chronić" przed tym gównem jakim jest manganizm ?
18 stycznia 2021Anabolik pisze: Ja nie wiem ja nakurwiakrm po 10opakowan leków z pse dziennie nawet w grubych ciągach do dziś zdarza mi się kilkudniowa sesja często w towarzystwie innych używek i nic mi nie jest
I nurtuje mnie pytanie czy to że całe życie terenuje na siłowni i jem masę białka dziennie mode mnie "chronić" przed tym gównem jakim jest manganizm ?
Dziwne że ten sławny film nikogo nie odstraszył co do stosowania tej subsancji więcej niż w celach eksperymentu, góra 5 razy...
Mn, prowadzi do Atrofii móżdżku (zaniku) i min Ataksji.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.