Mam wrażenie że jak rozpuszczę sobie te thiocodiny w jakimś napoju/soku to będzie tak niedobre że prędzej się porzygam/wyleje do kibla to. Odrzucające w smaku są te tabletki.
Zarzucone na pusty żołądek normalnie bez żadnego rozgryzania czy rozpuszczania działanie zaczynam czuć pierwsze efekty już po około 20-30min. Jedna z szybciej ładujących się substancji oralnie.
Ostatnio próbowałem miksu z pregabaliną 150mg kody + 300mg pregaby, całkiem fajny mocno sedacyjny miks. kodeina wydawała się działać dłużej.
10 stycznia 2021Fruktoza pisze: Prawdziwy Polak rozgryza tabsy zębami, a nie bawi się w jakieś murzyńskie leany ^^
Mam wrażenie że jak rozpuszczę sobie te thiocodiny w jakimś napoju/soku to będzie tak niedobre że prędzej się porzygam/wyleje do kibla to. Odrzucające w smaku są te tabletki.
Zarzucone na pusty żołądek normalnie bez żadnego rozgryzania czy rozpuszczania działanie zaczynam czuć pierwsze efekty już po około 20-30min. Jedna z szybciej ładujących się substancji oralnie.
Ostatnio próbowałem miksu z pregabaliną 150mg kody + 300mg pregaby, całkiem fajny mocno sedacyjny miks. kodeina wydawała się działać dłużej.
Teraz obojczyk złamałem, wczoraj operacje miałem ale coś bym przyjebal i mam pewien miks taki drobnoostry dla bebechów.
Myslicie ze to nie jest lekki"zamach na swoje życie"?
Zarzuciłbym 240mg thioco z sulfogownem, do tego Dorete 1-2x(75mg Tramalu i 650mg paracetamolu) + 40-60mg Bacoflenu?? No i ketonal ten mocniejszy z Doreta połówka już zażyłem.
Co wy na to? Czy odpuścić. Bo na więcej samego thioco nie mam.
mają rację, rozpusc sobie tabletki i wypij. Tylko nie rozdrabniaj przypadkiem na pyl, bo Ci się zrobi obrzydliwa piana i bedziesz musiala zalewac 10 razy, zeby wybrac ten pyl ze szklanki
@StanislawZoneLol
Takie cos zdarza się po kodzie chociaz rzadko. Kurczę ja to mialem ze 3-5 razy drgawki. Za pierwszym razem mocne drgawki jak po prostu lekko przedawkowałem.
A następne to jak bralem thiocodin i palilem mnostwo szlugów. Robilo mi się strasznie slabo i drgawki na calym ciele.
Stanislaw a ile Ty jestes rozumiem uzskm gr bierzesz pregabaliny na co dzien? Strasznie wysokie pregi oO W ogole radzilbym Ci, zebys przyjmował kodę solo..
Mi się pierwszy raz zdążyły takie drgawki i to po 600 mg a wcześniej jadłem kodę nawet po ponad 1000 mg i nie było takich drgawek.
10 stycznia 2021Fruktoza pisze: No dobrze, ale co daje to rozpuszczanie tabletek w napoju? Mocniejsze wejście jest? Może spróbuje jeśli tak polecacie...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.