Mam wrażenie że jak rozpuszczę sobie te thiocodiny w jakimś napoju/soku to będzie tak niedobre że prędzej się porzygam/wyleje do kibla to. Odrzucające w smaku są te tabletki.
Zarzucone na pusty żołądek normalnie bez żadnego rozgryzania czy rozpuszczania działanie zaczynam czuć pierwsze efekty już po około 20-30min. Jedna z szybciej ładujących się substancji oralnie.
Ostatnio próbowałem miksu z pregabaliną 150mg kody + 300mg pregaby, całkiem fajny mocno sedacyjny miks. kodeina wydawała się działać dłużej.
10 stycznia 2021Fruktoza pisze: Prawdziwy Polak rozgryza tabsy zębami, a nie bawi się w jakieś murzyńskie leany ^^
Mam wrażenie że jak rozpuszczę sobie te thiocodiny w jakimś napoju/soku to będzie tak niedobre że prędzej się porzygam/wyleje do kibla to. Odrzucające w smaku są te tabletki.
Zarzucone na pusty żołądek normalnie bez żadnego rozgryzania czy rozpuszczania działanie zaczynam czuć pierwsze efekty już po około 20-30min. Jedna z szybciej ładujących się substancji oralnie.
Ostatnio próbowałem miksu z pregabaliną 150mg kody + 300mg pregaby, całkiem fajny mocno sedacyjny miks. kodeina wydawała się działać dłużej.
Teraz obojczyk złamałem, wczoraj operacje miałem ale coś bym przyjebal i mam pewien miks taki drobnoostry dla bebechów.
Myslicie ze to nie jest lekki"zamach na swoje życie"?
Zarzuciłbym 240mg thioco z sulfogownem, do tego Dorete 1-2x(75mg Tramalu i 650mg paracetamolu) + 40-60mg Bacoflenu?? No i ketonal ten mocniejszy z Doreta połówka już zażyłem.
Co wy na to? Czy odpuścić. Bo na więcej samego thioco nie mam.
mają rację, rozpusc sobie tabletki i wypij. Tylko nie rozdrabniaj przypadkiem na pyl, bo Ci się zrobi obrzydliwa piana i bedziesz musiala zalewac 10 razy, zeby wybrac ten pyl ze szklanki
@StanislawZoneLol
Takie cos zdarza się po kodzie chociaz rzadko. Kurczę ja to mialem ze 3-5 razy drgawki. Za pierwszym razem mocne drgawki jak po prostu lekko przedawkowałem.
A następne to jak bralem thiocodin i palilem mnostwo szlugów. Robilo mi się strasznie slabo i drgawki na calym ciele.
Stanislaw a ile Ty jestes rozumiem uzskm gr bierzesz pregabaliny na co dzien? Strasznie wysokie pregi oO W ogole radzilbym Ci, zebys przyjmował kodę solo..
Mi się pierwszy raz zdążyły takie drgawki i to po 600 mg a wcześniej jadłem kodę nawet po ponad 1000 mg i nie było takich drgawek.
10 stycznia 2021Fruktoza pisze: No dobrze, ale co daje to rozpuszczanie tabletek w napoju? Mocniejsze wejście jest? Może spróbuje jeśli tak polecacie...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.