Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Rzucałeś pregabalinę czymś innym czy schodziłeś z dawki?
Musiałeś zastąpić pregabalinę czymś innym po odstawieniu czy obyło się?
No nie wiem, nie wiem- miałem taki czas, że intensywne sytuacje socjalne mnie stresowały w chuj i upośledzało to moje życie, dlatego wychodząc na imprezy zażywałem doraźnie pregabalinę w celu zmniejszenia GAD i działało. Ponieważ nie chodziłem na imprezy codziennie, nie musiałem też brać leku codziennie. Proste. Dlatego uważam, że pregabalinę można zażywać doraźnie i ma to sens. Nazwiesz to zwykłym ćpaniem- spoko. Ja nazwę zwykłym ćpaniem Twoje lecznicze dawki codzienne.
also, nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim
/Wycięto post, do którego odnosi się powyższy./ Pozdrawiam ~misspill
08 stycznia 2021bulku pisze: Proste. Dlatego uważam, że pregabalinę można zażywać doraźnie i ma to sens. Nazwiesz to zwykłym ćpaniem- spoko. Ja nazwę zwykłym ćpaniem Twoje lecznicze dawki codzienne.
Spoko ja też teraz będę próbował sposobu doraźnego. Nie biorę jej już ponad miecha, ani leczniczo, ani doraźnie. Leczniczo nie było źle - później nie było bomby, ale lęk był niższy. Poczekam jeszcze miecha, dwa i wypróbuję ją na zmianę z fenibutem - jakoś 2 dni pregaby, dzień przerwy 2 dni feńka, dzień przerwy czy jakoś tak. Zobaczymy tylko znowu miliony monet, ale widziałem pół kilo feńka w rozsądnej cenie tylko nie wiem jak z jakością.
08 stycznia 2021WALLSTREET pisze: Przez jakie narządy jest metabolizowana pregabalina?
Około 98% dawki wydalane jest przez nerki z moczem w postaci niezmienionej[7].
08 stycznia 2021bulku pisze: ^up
No nie wiem, nie wiem- miałem taki czas, że intensywne sytuacje socjalne mnie stresowały w chuj i upośledzało to moje życie, dlatego wychodząc na imprezy zażywałem doraźnie pregabalinę w celu zmniejszenia GAD i działało. Ponieważ nie chodziłem na imprezy codziennie, nie musiałem też brać leku codziennie. Proste. Dlatego uważam, że pregabalinę można zażywać doraźnie i ma to sens. Nazwiesz to zwykłym ćpaniem- spoko. Ja nazwę zwykłym ćpaniem Twoje lecznicze dawki codzienne.
also, nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim
Przykładowo po benzo (w małych ilościach) spokojnie bym siadł za kółko to po predze bym się bał
08 stycznia 2021dash pisze: Dawno już pregi nie jadłem, ale kiedyś też doraźnie zarzucałem, ale przed samym snem i przez następny dzień czułem.
A tak poza tym, to mieliśmy już nie rozmawiać o stosowaniu doraźnym w tym temacie. Zaraz wylądujemy na śmietniku
Ale najebałam tym emotek
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Po prostu najlepsza substancja jaką miałem. Wszystkie inny były sztuczne i zmieniające trochę osobowość jak np. benzo albo stimy. Tutaj jest wyzwolenie wręcz. Z paroksetyna to już był w ogóle zajebisty mix.
Ale na dłuższą metę traci to działanie niestety, a wjebanie się to nic dobrego.
Dawki powyżej grama już specjalnie za wiele nie dawały jedynie człowiek miał takie dziwne wzdrygniecia.
Ja zszedlem już do 750mg relatywnie szybciej niż mi się wydawało, ale korzyści już nie mam żadnej. Szybko zejdę do zera i mam nadzieję że po miesiącu dwóch znów wróci profit na dawkach 300mg doraźnie
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
szanujcie tolerke hypkowicze to sporo korzyści będzie z tego...
07 stycznia 2021bulku pisze: spoko pregabalina doraźnie jest, nie brałbym na serio tego co pisze modka schizofreniczka, a już na pewno nie traktowałbym jej jako żaden autorytet ani wiarygodne źródło w temacie odstawki pregabaliny
[...]
Dezinformacja. Od tej pory o pregabalinie "branej doraźnie" możecie sobie pisać w knajpie. Tu się leczymy, mówiliśmy o leczeniu, nie ćpaniu, ćpanie to nie jest "branie doraźnie", bo to żadna forma leczenia. Teraz zapraszam do knajpy, niech Świat odpocznie od odmętów.
09 stycznia 2021PogromcaDzików pisze: [...]
A tak poza tym, to mieliśmy już nie rozmawiać o stosowaniu doraźnym w tym temacie. Zaraz wylądujemy na śmietnikulub w najlepszym wypadku w knajpie
Ale najebałam tym emotek![]()
Zmienił się temat dyskusji, nikt się tym razem nie wstrzelił w środek dyskusji ze swoimi "rewelacjami". Nikomu nic nie grozi, dopóty, dopóki nie padają totalne bzdury, wyzwiska, prywaty i dopóki nagle ktoś dyskusję o działaniu leczniczym przerywa agresywnym bąkiem.
Niestety, pewne posty poleciały i jest chaos, ale nadawały się wyłącznie do śmietnika.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eurorynekkonopny.png)
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu
Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nawrocki-snus_0.jpg)
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi
Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/1a12346x60.jpg)
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki
Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.