Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 562 / 0
tak ale na pewno protonmail mozna z vpn zarejestrowac bo robilem
  • 276 / 17 / 0
po co zabawa w maile? Podać losowego a odbierać kod przez numer
  • 177 / 26 / 0
Onet brał nr.tel pewnie wszystkie biorą jak pisał kolega wyżej, zależy od fingerprinta przeglądarki i IP, oni mają sztuczną inteligencje która to wykrywa jakoś. Zbanowali mi konto na FB kiedyś (odzyskałem potem) i jak próbowałem założyć nowe z TOR-a to nie mogłem... nie wiem jak to możliwe ale po prostu nie mogłem bo blokowali. Dopiero jak kupiłem ruskie proxy i ruskie konto to miałem facebooka. Protonmaila nie podaje się na paczkomaty bo automatycznie paczka jest podejrzana, tylko mainstreamowe polskie skrzynki i gmail.

Oni wiedzą więcej niż się zdaje, na pewne rzeczy mogą przymykać oko.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 3901 / 562 / 0
Niby tak, ale nikt nie przegląda kazdej paczki, zeby sprawdzac jaki mail
czasem zrobią jakies akcje z pieskiem albo przejadą wykrywaczem i pewnie tyle
a dzisiaj bylem na poczcie to na pierwszym miejscu wymieniają narkotyki i srodki odurzające :D
ciekawe ile takich paczek wylapują
  • 12 / 1 / 0
Poważnie myślisz, że oni muszą ręcznie wertować każdą nadawaną paczkę, żeby odfiltrować te z protonmailem? xD
Jeśli tak, to jesteś w błędzie i na paczkomaty protonmaila używać nie nalezy.
01 maja 2009xxxzzzxxx pisze:
Właśnie hukam towar z centrum ;]
  • 153 / 12 / 0
@lol Myślę, ze służby mogą mieć dostęp do bazy danych tych maili, stały bądź okazjonalnych, i posiadać jakiś algorytm, który automatycznie flaguje takie paczki jako potencjalnie nielegalne.
  • 1290 / 366 / 0
04 stycznia 2021FocusF13 pisze:
Onet brał nr.tel pewnie wszystkie biorą jak pisał kolega wyżej, zależy od fingerprinta przeglądarki i IP, oni mają sztuczną inteligencje która to wykrywa jakoś. Zbanowali mi konto na FB kiedyś (odzyskałem potem) i jak próbowałem założyć nowe z TOR-a to nie mogłem... nie wiem jak to możliwe ale po prostu nie mogłem bo blokowali. Dopiero jak kupiłem ruskie proxy i ruskie konto to miałem facebooka. Protonmaila nie podaje się na paczkomaty bo automatycznie paczka jest podejrzana, tylko mainstreamowe polskie skrzynki i gmail.

Oni wiedzą więcej niż się zdaje, na pewne rzeczy mogą przymykać oko.
wszystkie duze serwisy wymagaja SMS, a nie zadna sztuczna inteligencja, no co wy pojebalo was.
Duzo serwisow blokuje tez zakladanie przez tora, chocby protonmail czy fb.
Przez VPN za to bez problemu, ale wiekszosc vpnow nie kasuje logow wbrew temu, co podaja i te, co nie wspolpracuja, sa zamykane jako zorganizowane grupy przestepcze.
Ostatnio zdjeli takie fajne vpny insorg.org, safe-inet.com i safe-inet.net, bo na prawde nie udostepnialy logow.

16 wrz 2023 - scalenie postów - d5
04 stycznia 2021Macz3k pisze:
@lol Myślę, ze służby mogą mieć dostęp do bazy danych tych maili, stały bądź okazjonalnych, i posiadać jakiś algorytm, który automatycznie flaguje takie paczki jako potencjalnie nielegalne.
znacznie przeceniasz informatyzacje naszego kraju, jak chocby integracje pomiedzy poczta i kurierami a panstwem. Istnieje duzo barier prawnych i technologicznych zeby tak bylo i na stan obecny cos takiego to raczej sci-fi, moze kiedys w odleglej galaktyce :)

Kontrole raczej sa przeprowadzane losowo. Tj przychodza panowie i panie, biora partie i sprawdzaja. Losowy algorytm jest zawsze najskuteczniejszy, bo nie da sie go obejsc. Ta metoda, kazdy ma jednakowa szanse wpasc. I nie przeceniajce stealthu, praktycznie kazdego ketona czy ziolo pies wyczuje ze 100m bez wzgledu jak pakowane, bo nikt sie z tym przesadnie nie pierdoli.
  • 12 / 1 / 0
ZX, ty naprawdę się ostatnio mocno odkleiłeś.
Według ciebie nie ma co się pierdolić z pakowaniem próżniowym i najlepiej weed w samarze wysyłać, bo pies i tak ze stu metrów wyczuje? xD
Co do bK, wiele z nich jest bezwonnych.
Wg ciebie kontrolę przeprowadzają ludzie ręcznie? Serio?
01 maja 2009xxxzzzxxx pisze:
Właśnie hukam towar z centrum ;]
  • 153 / 12 / 0
@ZX Może i przeceniam, ale przezorny zawsze ubezpieczony więc lepiej dmuchać na zimne. Słyszałem gdzieś też opinię w odmętach internetu, że jeśli sprawdzisz status paczki zagranicznej poprzez TORa na stronie PP to zdarza się flagować. Ja nie odważyłem się tego sprawdzić, ale jeśli jesteś pewny tego co mówisz to sprawdź i obal ten mit. Jeśli to na prawdę działa to nie widzę problemu ze sprawdzaniem tych maili.

Nie wszystkie duże serwisy wymagają potwierdzenia SMS - wymagają często numeru telefonu lub adresu e-mail, na który często też nic nie wysyłają, Stosunkowo niedawno dało się założyć konto na Onecie z pytaniem pomocnicznym, ale nie wiem może onetu nie wliczasz do tych większych albo po prostu fart. Często z VPNa nawet płatnego również nie założysz konta, bo captcha po prostu blokuje akurat ten adres IP.
  • 73 / 7 / 0
A po chuja wam jakieś VPNy do zakładania e-maili, wystarczy zwykły telefon kupiony za gotówkę i jakieś publiczne WiFi w parku albo w McDonaldzie. No chyba, że myślicie, że monitoring z kamer też przeglądają w porozumieniu z InPostem i policją :korposzczur:. Tworzysz sobie jednego dnia tyle adresów email ile potrzebujesz i używasz jednego dla jednego zamówienia. Żadne weryfikacje sms nigdy nie były mi potrzebne, nie pierdolcie
Uwaga! Użytkownik kaduceusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.