Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ile wrzucacie mg i co ile dorzucacie?
Oczywiście mówimy o dobrym temacie.
30 grudnia 2020stuk pisze:
@blokowiska666 Dokładnie jesteś życiowy, wszystkie ziomki sztucznego tworzywa na moim osiedlu mają takie podejście do fetowania i są oświeceni nie niszczeniem normalnie sprawdzonym benzo z apteki.Widać prowilność Seby nie obawia się nawet zwały.Jak mówiłem o Xanaxie to mi z takim tekstem wyjechali jak można się tym niszyć.![]()
Czuć się na zjeździe lepiej niż niejeden ćpun na bani to jest uczucie.
03 stycznia 2021endother pisze:Może te "dresy" mają przepracowane w głowach wszystko lepiej niż ty kiedykolwiek miałeś?30 grudnia 2020stuk pisze:
@blokowiska666 Dokładnie jesteś życiowy, wszystkie ziomki sztucznego tworzywa na moim osiedlu mają takie podejście do fetowania i są oświeceni nie niszczeniem normalnie sprawdzonym benzo z apteki.Widać prowilność Seby nie obawia się nawet zwały.Jak mówiłem o Xanaxie to mi z takim tekstem wyjechali jak można się tym niszyć.![]()
Czuć się na zjeździe lepiej niż niejeden ćpun na bani to jest uczucie.
03 stycznia 2021Macz3k pisze: Ewentualnie jest jeszcze to podejście ludzi którzy mówią "ja nie mam zwały nie potrzebne mi", a potem koniec końców odpierdalają jakieś akcje i ryją się sami w domu trzy dni pokazując światu jacy są twardzi.
Zryci i łapiący paranoje bohaterzy na zwale, zapychający nos ścierwem od dila co się z mich śmieje, że opierdala trochę fudżi z kofeiną ale na zjazd nie wrzuci sprawdzonego i bezpiecznego leku tylko będą walić vódę i kozaczyć, żę ONI GÓWNA NIE TYKAJĄ xD
Ignorancja i głupota, beka od zawsze z typów co "nie bierz tych kurwa psychotropó w tylko normalnie jebnij setkę i kreseczkę", byczku mordeczko wariaciku, chrum chrum
Ale dobra... jak już brać benzosy na zwałe bardziej nada się pregabalina. Jest bezpieczniejsza i łatwiejsza do zdobycia. Owszem klon lepiej klepie ale na dłuższa metę wyjdzie szydło z worka. Gdy będziecie po odwyku układać życie i planować dziecko stary kuba dalej będzie walił kete pod śmietnikiem na przedmieściu.
Natomiast jakość towaru mam igła, jeszcze zależy jak synteza pójdzie ale biorę świeże hurtem. Sam dla siebie oczywiście, nie bawi mnie latanie z towarem bo zarabiam 5,700 i w Polsce jest mi dobrze.
Czego więcej chcieć? Jest feta faja DXM w aptekach.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.