Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
te tabletki wcale nie sa zle. nie są dobre, ale bez przesady
moglbym zjesc 20 i popic śliną
02 stycznia 2021lol pisze: nie piesc się![]()
te tabletki wcale nie sa zle. nie są dobre, ale bez przesady
moglbym zjesc 20 i popic śliną
Edit: @Aldrej Kiedyś nie było problemem dla mnie wypić 2 razy 200 wódki bez popijania w odstępie 3 minutowym i się nawet nie skrzywić lecz gdy byłem na pewnej imprezie to okropnie zatrułem się wódką i rzygałem dobre 10-12 godzin. Od tamtego momentu wyrobił się u mnie wstręt do wódki i nie ma szans na wypicie chociażby kieliszka bez popitki. Nawet jak jestem nieźle najebany już to i tak bym nie dał rady. Ale akurat z tego się cieszę bo gdyby wódka wchodziła mi tak jak kilka lat temu to wiem że miałbym problem z alkoholem i to dość duży. Także to dla mnie plus
12-13 w moim przypadku to jest taka granica, zeby milo sluchalo się muzyki, ale i zeby zachowywac sie normalnie, powyzej tego juz bomba
normalnie po miescie chodzilem, ale bylo dosyc grubo. lubie doswiadczac swiata po DXM.
metro jak wjezdzalo to tak fajnie mi się zrobilo mialem wrazenie, ze na mnie tak smiesznie dmucha xD
chociaz po sporej juz ilosci faz po kaszlaku muszę powiedziec, ze te fazy u mnie to idą bardzo często wg schematu. najpierw charakterystyczne uczucie zdekszenia, potem faza jest bardzo radosna, potem robię się często tajemniczo, nieraz nawet smutno, a potem znowu wszystko fajnie się robi afterglow itd.
i jakkolwiek lubię deksa to trochę się to nudzi. tez z kazdym razem latwiej to kontrolować. najczesciej zarzucam 1-2 razy w roku, czesto po 2-3 lata przerwy..czesciej nie ma sensu moim zdaniem.
Kwestia podobna jak z autyzmem. Widziec swiat inaczej to nie znaczy gorzej. W kazdym razie mi to nie grozi bo DXM nie wplywa juz na mnie w ten sposob. Nie pierwszy trip na miescie tylko pewnie ponad 200ogolem.
Pod tym wzgledem o moja glowe sie nie boje. Chociaz obserwowalem jak znajomy z problemamy psychicznymi byl na ciagu deksa i dalo sie z nim dogadac ale odjebal wielki syf w zyciu min pewnie przez deksa.
Ja sie juz na spokojnie odklejam przy dawkach rzedu 600mg palenie i N2O wieksze jakos mnie nie pociagaja i mam wrazenie ze ciezko byc wyzej i nazwac to rekreacyjnym tripem
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?