Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2104 / 467 / 37
Tussidex wchodzi na tyle szybko, że przegryzanie tego totalnie IMO nie jest tego warte, smak jest absolutnie obrzydliwy i można wyrzygać wszystko od razu. Nie rozumiem po prostu, po co kombinować i się męczyć dla szybszego wejścia. Lepiej podejść na spokojnie do substancji i być tylko odrobinę cierpliwym. DXM jest dostępny tanio w każdej aptece, tylko alkohol w Polsce łatwiej dostać niż dexa, więc nie ma po co szukać kolejnych skrótów. Chyba, że ktoś lubi smak DXM, to wtedy można gryźć to. Raz poczułem smak rozgryzionego Tussidexu i więcej nigdy już go nie kupiłem.
Lubisz koks?
  • 778 / 179 / 0
Kiedyś sam rozgryzłem tussidex jak jeszcze był w ilości 15 sztuk na opakowanie i powiem szczerze smak nie jest jakiś wyjątkowo ohydny ale było to tak czy siak bez sensu bo nie przyspieszyło ładowania a dodając do tego że tussidex i tak szybciej wchodzi niż acodin to nie warto go rozgryzać. Pamiętam za to jak raz jedna tabletka Acodinu przy połykaniu jakimś cudem utknęła mi między językiem a zębem a ja tego nie poczułem i zaczęła się rozpuszczać. W pewnym momencie poczułem gorzki posmak w ustach i w końcu językiem udało mi się wyczuć tą praktycznie całą rozpuszczoną już tabletke i rozprowadziło mi się to wszystko po ustach. Powiem tak, nienawidzę smaku wódki, na sam zapach mam odruch wymiotny a na jeden kieliszek 25ml potrzebuje około pół szklanki popitki i mimo to wolałbym do końca życia musieć zamiast zwykłej wody pić wódkę bez popity niż raz na pół roku rozgryźć tabletkę Acodinu, powaga.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 3901 / 563 / 0
nie piesc się :extasy:
te tabletki wcale nie sa zle. nie są dobre, ale bez przesady
moglbym zjesc 20 i popic śliną
  • 151 / 8 / 0
02 stycznia 2021lol pisze:
nie piesc się :extasy:
te tabletki wcale nie sa zle. nie są dobre, ale bez przesady
moglbym zjesc 20 i popic śliną
Mam dokładnie tak samo, ważne aby szybko przełknąć. Co do wódki, to bez jaj, 200 duszkiem wypić to nie problem.
  • 778 / 179 / 0
Też już w polowych warunkach gdy ostatni hajs poszedł na paczuszkę Acodinu i nawet na nic do popicia nie miałem to zdarzyło się przez 10 minut zbierać ślinę i połknąć tak 30 tabletek z jeszcze dawnych opakowań i było dobrze. Ale było dobrze bo połykałem je skutecznie i nie dopuściłem do sytuacji żeby jakakolwiek się rozpuściła. Generalnie lubię gorzki smak np mocną herbatę bez cukru, kawę bez cukru czy inne tego typu lecz tylko acodin spowodował swoją gorzkością coś w stylu drętwienia w jamie ustnej.

Edit: @Aldrej Kiedyś nie było problemem dla mnie wypić 2 razy 200 wódki bez popijania w odstępie 3 minutowym i się nawet nie skrzywić lecz gdy byłem na pewnej imprezie to okropnie zatrułem się wódką i rzygałem dobre 10-12 godzin. Od tamtego momentu wyrobił się u mnie wstręt do wódki i nie ma szans na wypicie chociażby kieliszka bez popitki. Nawet jak jestem nieźle najebany już to i tak bym nie dał rady. Ale akurat z tego się cieszę bo gdyby wódka wchodziła mi tak jak kilka lat temu to wiem że miałbym problem z alkoholem i to dość duży. Także to dla mnie plus
  • 142 / 8 / 0
Zjadlem se 300dekstera i nie rozgryzlem h3h3 zapnialem o tym jesCze lorka25 zjadlemm licze na srogi odklej od tego jebanego cyrku wczesniej tez benzo i pregaba 2g+👽😈💊💉
  • 778 / 179 / 0
Przecież benzo tak spłycają fazę że ciężko będzie się deiksemowi przebić, bez sensu. Jak będziesz następnym razem brał to nie dorzucaj do tego benzo
  • 151 / 8 / 0
Tym bardziej, że 300 to jest dobre na początek. A nie na któryś już raz.
  • 3901 / 563 / 0
ja ostatnio bralem 12-13, następnego dnia zarzucilem 13 ale tak mi się fajnie siedzialo, ze dorzucilem 7 %-D
12-13 w moim przypadku to jest taka granica, zeby milo sluchalo się muzyki, ale i zeby zachowywac sie normalnie, powyzej tego juz bomba

normalnie po miescie chodzilem, ale bylo dosyc grubo. lubie doswiadczac swiata po DXM.
metro jak wjezdzalo to tak fajnie mi się zrobilo mialem wrazenie, ze na mnie tak smiesznie dmucha xD
chociaz po sporej juz ilosci faz po kaszlaku muszę powiedziec, ze te fazy u mnie to idą bardzo często wg schematu. najpierw charakterystyczne uczucie zdekszenia, potem faza jest bardzo radosna, potem robię się często tajemniczo, nieraz nawet smutno, a potem znowu wszystko fajnie się robi afterglow itd.
i jakkolwiek lubię deksa to trochę się to nudzi. tez z kazdym razem latwiej to kontrolować. najczesciej zarzucam 1-2 razy w roku, czesto po 2-3 lata przerwy..czesciej nie ma sensu moim zdaniem.
  • 84 / 9 / 0
ziomalu ja jem raz na 1-2 tyg i moze bylobyto za duzo gdyby nie tolerancja. Kiedys jadlem w ciagach i wiem w jaki sposob DXM wplywa na myslenie. Nie uwazam ze ryje beret ale otwiera oczy na rzeczy ktore nie pomagaja w codziennym funkcjonowaniu.

Kwestia podobna jak z autyzmem. Widziec swiat inaczej to nie znaczy gorzej. W kazdym razie mi to nie grozi bo DXM nie wplywa juz na mnie w ten sposob. Nie pierwszy trip na miescie tylko pewnie ponad 200ogolem.

Pod tym wzgledem o moja glowe sie nie boje. Chociaz obserwowalem jak znajomy z problemamy psychicznymi byl na ciagu deksa i dalo sie z nim dogadac ale odjebal wielki syf w zyciu min pewnie przez deksa.

Ja sie juz na spokojnie odklejam przy dawkach rzedu 600mg palenie i N2O wieksze jakos mnie nie pociagaja i mam wrazenie ze ciezko byc wyzej i nazwac to rekreacyjnym tripem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?